Seyma0323 Koltuğa uzandım (32+5 haftalık hamileyim) TV İzliyorum, 2,5 yaşındaki oğlum arabalarınla oynuyor
Erurtane kurkmantosuzmadonna bebeğimi uyutup yatırırken tökezledim oyuncaklara bastım uyandırdım şimdi tekrar uyuttum ışıklar kapalı gün bitti gibi hissediyorum 😂😂
Kkardelenn1 kurkmantosuzmadonna uzanmışım kendime 😂😂kocamı bekliyorum şafak sayıyorum 😄bence uykusuzsan uyu değilsen kahveni iç eminim sıcak kahveye hasretsindir suan
edabolukbasi3- kurkmantosuzmadonna duş aldım maden suyu içiyorum foruma bakıyorum oğlumda bluey izliyor kraker eşliğinde eşim uyumaya gitti gece işe gitcek herkes kendi halinde
_momyy 7 yaşndaki kızım uzanmş tablete bakıor 14 aylık bebeğim ortada dolanıyor ben ise uzanmış tavanı izleyip karnımdaki bebişle napcağmı düşünüyorum nasıl alışcağımı planlıyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ kafayı yemek ve yememek arasnda gidp geliyorum🤦🏻♀️😁
MujganisMom kurkmantosuzmadonna Valla herkesin kendine göre o kadar dert ettiği şeyler var ki bende sabahtan beri bir heyecan bir stres. Yarın kan vereceğim hem erken gebelik testi yapacağım içim içime sığmıyor. Korkuyorum arkadaşım ya. 🥲
Patiseverana kurkmantosuzmadonna abur cubur yememek için kendimle savaşıyorum gündüz sıcaktan bir şey yiyemiyorum akşam hafif serinleyince mutfağı gömesim geliyor 😃😃24+5 ♥️🌺
kurkmantosuzmadonna Patiseverana Ahahaha azıcık ucundan tırtıkla ya bebeğin canı çekmiştir yoksa bizim canımız istemez 😁
MinikBrokoli kurkmantosuzmadonna ayy kahveni iç keyfine bak canım biraz mutluluk yüklensin sonra da uykun gelirse uyu 😇🤗 Bendeee 2 hafta var doğuma , bir yandan diğer bebişim uyumuş, şimdi Netflix ten bir film açar mutfakta yeşillik temizlerken bir de buuz gibi bi içecek 😂
kurkmantosuzmadonna MinikBrokoli valla çay demlemiştim onu içiyorum kahve uykumu açar diye 😃 balkonda serin serin sana da hem kolay gelsin hem iyi seyirler ☺️
keyfimin-kahyasi-misin Tutaste_ ufaklikta idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor 🥲 böbrekten şüphe ediyoruz çıkar çıkmaz nefrolejiye gidicez
Kkardelenn1 kurkmantosuzmadonna 44 ama 37 de alırız doğuma dediği için doktorum 24 olarak baz alıyorum canım 🌸
MujganisMom kurkmantosuzmadonna Yok hatta tam tersi çok istiyorum bir sene sekiz ay oldu isteyeli olmuyor her ay test yapıp negatifi gördüm artık çok korkuyorum hrpsinden yine olmayacak diye.🥺