kurkmantosuzmadonna Ben bebetomu zorla uyuttum bir kahve mi içsem yoksa bebetom uyumuşken ben de mi uyusam karar veremiyorum 🫠🫠
Buse4161 kurkmantosuzmadonna çok güzel bir makarna yaptım onu yedim şimdi uzandım uyumak ile uyumamak arasında gidip geliyorum
kurkmantosuzmadonna Buse4161 ohh afiyet olsun valla ben de öyle çok uykum da yok aksi gibi ama gece bebeto uyanınca bir pişmanlık duymuyor değilim erken uyumadın diye 😀
Buse4161 kurkmantosuzmadonna bebek olunca zor ona ayak uydurmak gerekiyor 🤭 olsun tatlı yorgunluklar bunlar kolundan öp benim için rabbim nazarlardan korusun
keyfimin-kahyasi-misin kurkmantosuzmadonna İdrar yolu enfeksiyonu var tekralriyor 🥹2 ay 9 günlük sanrikm dojtorun deidgine gire böbrekten kaynaklı bakalım çıktığımız gibi nefrolejiye gidicez umarım bişey yoktur
kurkmantosuzmadonna keyfimin-kahyasi-misin oyyy Rabbim bir an önce şifa versin kuzuya ve tüm hastalara
kurkmantosuzmadonna Buse4161 yaaa öpmem mi çok teşekkür ederim sen de sağlıkla al kucağına inşallah ☺️
keyfimin-kahyasi-misin kurkmantosuzmadonna Allah razı olsun inşallah Sifasiz dertli kul birakmasin rabbim hastalik hastane çok zor
Ozgemlym kurkmantosuzmadonna valla kötü haber aldık ağladım ağladım başımın ağrısını geçirmeye çalışıyorum😒 eşimin 20 yaşında yeğeni intihar etmiş maalesef