kurkmantosuzmadonna Patiseverana Ahahaha azıcık ucundan tırtıkla ya bebeğin canı çekmiştir yoksa bizim canımız istemez 😁
MinikBrokoli FARK ETTİM DE HERKES UZANIYOR AYYY LE LEEE NEYSE OTURARAK İŞ YAPCAM 😂, uzanırsam gece uzanamam kemiklerim ağrır 😂
MujganisMom kurkmantosuzmadonna Yok hatta tam tersi çok istiyorum bir sene sekiz ay oldu isteyeli olmuyor her ay test yapıp negatifi gördüm artık çok korkuyorum hrpsinden yine olmayacak diye.🥺
kurkmantosuzmadonna MinikBrokoli valla çay demlemiştim onu içiyorum kahve uykumu açar diye 😃 balkonda serin serin sana da hem kolay gelsin hem iyi seyirler ☺️
MujganisMom kurkmantosuzmadonna Yaa inşallah yarın gelmesini bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum farklı duygular içerisindeyim dua edin bana Allah rızası için. 💐🥺🫶🏻
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah sen ve tüm hamile annelerimiz 🥹
Kkardelenn1 kurkmantosuzmadonna 44 ama 37 de alırız doğuma dediği için doktorum 24 olarak baz alıyorum canım 🌸
brnaksyince Yayladan geldik. O kadaaaaaarrr çok yorulmuşum ki bebeğimi yıkadım. Bende duş alıp günü tamamlamak istiyorum 🫠
Embu kurkmantosuzmadonna çocuğu babasına emanet ettim telefon elimde sanki onlar evde değilmiş gibi koltukta uzanıyorum 🤣 benim kız biraz geç uyuyor 🤦🏻♀️