Bkt1052 Bebeek_12 detaylım vardı dün herşeyi çok güzel çıktı çok şükür , kadın doğum kullanabilirsin diyor psikiyatri doktorum da 30 a çıkabilirsin dedi
Bebeek_12 anneoluyorum1212 ütüyüde bigünde halledersin canım bişey kalmamış☺️ evet ufak ufak bişeyler alıyorum bende
anneoluyorum1212 Bebeek_12 öyle evet onları da hafta içi hallederim diye düşünüyorum☺️ İyi yaparsın canım hepsi bir anda yetişmiyor gelin çeyiz gibi☺️
Bebeek_12 anneoluyorum1212 evet bu hafta içi hallet bencede hazır olsun bebişlerin ne zaman gelceği belli olmuyo☺️ ayy evet canım ya
anneoluyorum1212 Bebeek_12 çok kasılmam oluyor dinlene dinlene yapmak zorunda kalıyorum bu aralar kanım hep taş gibi 🥹
anneoluyorum1212 Bebeek_12 var çok şükür ailem yakınımda. Ama bu kadar her gün sertleşmesi normal mi onu merak ediyorum
Bebeek_12 anneoluyorum1212 çok şükür canım sevindim ailenin yakınında olmasına. Acaba yoruluyosun ondan mı yoksa doğuma az kaldı ondan mı hiçbir bilgim yok canım
Bkt1052 Bebeek_12 merhaba canım 30 a çıkınca elhamdülillah daha iyi oldum takıntılar düşünceler devam ediyor tabi ama yine de iyiyim çok şükür