Bkt1052 Bebeek_12 merhaba canım 30 a çıkınca elhamdülillah daha iyi oldum takıntılar düşünceler devam ediyor tabi ama yine de iyiyim çok şükür
Bkt1052 Bebeek_12 bi şekilde idare ediyorum canım Rabbim bugünümüzü aratmasın çok şükür daha iyiyim sen nasılsın bu arada ne kadarlık oldun ☺️ aramızda çok birşey yoktu seninle erkekti değil mi seninkinde☺️
Bebeek_12 Bkt1052 Tamamen geçer Allahın izniyle Rabbim kolaylık versin🤲🏻🤲🏻 evet canım aramızda çok yoktu benim 25+2 olduk seninki ne kadarlık ? Evet erkek bebiş💙
Bebeek_12 Bkt1052 yaa maşallah canım. Ayy yok ya henüz karar veremedim. Yani benim beğendiğim isimler var ama eşim tam anlamıyla evet bu olsun demiyo bu sefer bende zorlanıyorum. Sen karar verdın mi?
Bkt1052 Bebeek_12 benimde beğendiğim isimler var ama eşimle uyuşamıyoruz 😂 Karan Uras Ege Miraç Atlas Ayaz Bunlar benim beğendiklerim ☺️
Bebeek_12 Bkt1052 Uras çok güzel bence. Senin durumunda benimle aynı desene☺️ Bende Ahlas ve Musab ismi hoşuma gidiyo
Bebeek_12 anneoluyorum1212 aaa kaç haftalık oldun bugün? Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin