Bkt1052 Bebeek_12 Bebeek_12 canım covidi atlattım ama psikolojik olarak hiç iyi değilim , iç sıkıntım var çok fazla terleme titreme çok korkuyorum
anneoluyorum1212 Bebeek_12 çok şükür canım 35 haftalık oldum bebeğimi bekliyorum artık ☺️ sen nasılsın
Bkt1052 Bebeğe bu stres zarar verecek korkusu var , internetten araştırıp duruyorum karşıma hep düşük erken doğum bilmem ne çıkıyor iyice geriliyorum
Bebeek_12 Bkt1052 internete baktığın zaman iyi bişey zaten göremezsın canım ilk önce arastırmayı bırakmalısın
Bkt1052 Bebeek_12 evet evet canım anksiyetem tutuyor o an mantıklı düşünemiyorum akşamları daha iyiyim ama sabahları çok kötüyüm
Bebeek_12 Bkt1052 anladım canım aslında paxera çok iyi bir ilaç ama demek ki kişiden kişiye göre değişiyo. Yanında kalan biri var mı?
Bkt1052 Bebeek_12 var canım annem kalıyor benimle . Evet Paxera çok etkili ama dozu düşük geliyor bana sanırım o yüzden yetersiz geliyor
anneoluyorum1212 Bebeek_12 evet az kaldı her şey şimdilik normal görünüyor doğum da normal görünüyor şimdilik ☺️ senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun canım
Bebeek_12 anneoluyorum1212 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌸 bugün 23+6 olduk çok şükür iyi hersey yolunda sadece dün plasentamın biraz aşagıda oldugunu söyledi
anneoluyorum1212 Bebeek_12 amin canım benim hepimize 🤲🏻☺️ Olsun üzülme haftan erken düzelir derler genelde
Bebeek_12 Bkt1052 annenin yanında kalması çok iyi canım. Evet olabilir dediğin gibi dozu yetersız geliyo olabilir. Doktor ne dıyo peki
Bkt1052 Bebeek_12 detaylım vardı dün herşeyi çok güzel çıktı çok şükür , kadın doğum kullanabilirsin diyor psikiyatri doktorum da 30 a çıkabilirsin dedi