Ruruu Diamondstallion ilk aylar sampuan kullanmayi dusunmuyorum sadece suyla 🤍 zaten tertemizler ciltleri de cok cok hassas kimyasal degsin istemiyorum 🥹
Katziece Mamaaura aldim. Icerigi tamamen doğal ben piyasada bu kadar temiz icerikli başka ürün görmedim. Henüz kullanmadigim için göz yakıp yakmadigina dair kesin bir şey söyleyemem ancak kullananlar yakmiyor demiş. Icerigi icin şans verilebilir bence
bizzocone Diamondstallion içeriği temiz diye ecowelli duydum duymadan önce mustelanın setini alacaktım ama pek önermiyor eczacılar
Ozgemlym Diamondstallion kızım 5 yaşında 5 yıldır mustela kullanıyorum. 11 haftalık hamileyim onda da aynı şampuanla devam edeceğim
Nisa3434 Kızlar benim oğlum 2 buçuk yaşında ecowell kullanıyodum saçları dökülüyodu yaramadı bize galiba
Asya1122 Diamondstallion yapmadı bizde göz hassasiyeti memnun da kaldım ama yorumlarda içeriği değiştirilmis falan yazan var şimdi üzüldüm ya
Nisa3434 [silindi] herkes memnun ama belki bize yaramamıştır deneyin isterseniz kan testi verdik acaba bi vitamin bişey mi eksik diye değerleri normaldi şampuan değiştirdik klasik dalin dökülmedi daha ama içimde rahat değil işte doğal olsun istiyodum bende
Merviskooo Pureseed Natural öneriliyor bu ara çok duyuyorum onu. İçerikleri karşılaştırıp o şekilde karar vereceğim bende. 😊
2-bebegisteyenanne Pureseed natural ı tavsiye ederim üreten kişiler de çok dürüstler takip etmek isterseniz hesap adı birmuhendisbirpediastrist