AnayimBenAna_ [silindi] valla iki eltim kullanıyo ben kızlara kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadık bebeğim
2cocuk2kopek [silindi] hiç biri %100 temiz değilki sedamedle mustela aynı . Dalşn en kötüsü ve buna rağmen hala en çok dalin kullanılıyor 🤦🏻♀️
Ftm2025 Diamondstallion siveno marka hoşuma gidiyor ama neye alıştırırsan da bebek onunla gidiyor her an bulabileceğim dalin aldım
[silindi] 2cocuk2kopek fiyatlar herkes için ulaşılabilir olmadığından dalin kullanılıyor olabilir. İncia ve ecowell i çok araştırdım, bahsettiğiniz ürünlere göre gayet temiz içerikliler
[silindi] 2cocuk2kopek yani ben de hamileliğimde araştırmaya başladım kaç yıllıktır bilmiyorum o nedenle. Kızım 5 aylık oldu, saçımız yok 🥹🥹 ecowell uzatıyor dediler onu deneyeceğim bi bakalım. İçeriği de temiz araştırın isterseniz siz de 🌸
irmak12345 Diamondstallion ecowell alacaktım ama bazı kötü yorumlara denk geldim döküntü alerji vs yapmış bazı bebeklerde o yüzden Mustela aldım memnunum
Denizj Diamondstallion uzun araştırmalar sonucu weleda da karar kıldım bende globalde de en başarılı weleda görünüyor,bebişimiz doğmadı henüz kendi deneyimim yok ama yorumlar çok başarılı olduğu yönünde
Ps1405 Bende bebeğim için pureseed marka şampuan aldım yine aynı markanın bebek yağı ve pişik kremini aldım içerikli temiz yerli üretim olması güzel.
Sude_08 Diamondstallion canım ben 36 haftalık hamileyim eczacı arkadaşıma sordum temiz içerikli olanları önermesini istedim en iyisi bioderma ve mustela dedi ben mustela tercih ettim.