MadameTussauds ppmerlina Hem o hemde bu bulanti kusmayi bidaha yasamak istemem bacim yasayan bir ruh gibiyim
Alya05 ppmerlina İzmir güzel kaç defa niyet ettik gelmeye nasip olmadı bandırmaya geliyorduk kaynanamlara yakın diye bi türlü olmadı
ppmerlina Alya05 inşallah en kısa sürede gelirsiniz denizin tadını çıkarırsınız su şimdiden ısınmış, bayramda ilk defa girdik güzeldi 🤣❤️
ppmerlina AnayimBenAna_ bi 2 gün yedim sonra 10 gün yedim, sonra yeni hesaplar açtım onlara süresiz geldi 🤣🤣🤣
MadameTussauds ppmerlina Valla bende kendi göbegim mi bebek göbegi mi bilemiyorum 😂😂 bugün nasilsin bacimm
AnayimBenAna_ ppmerlina oh maşallah 😂 kimliğini anlarlarsa süresiz veriyolar banada olmuştu kids hesabımda daha önce
ppmerlina MadameTussauds kıyafetten belli oluyo muu Bugün henüz bi facia yaşamadım djdkdkd şimdi kendime makarna yapıyorum yanına da salata yapıcam bakalım 1 saate çıkarlar eğer gidesi varsa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
MadameTussauds ppmerlina Ne kiyafeti kiz 😂😂 Insallah kalirlar midende bee cikinca igrenc oluyorlar sjsjsj 😂😂😂 Valla isteyim bacim birazdan cikacam eve gidicem yolda biseyler alicam kendimi insallah onlarda durur midemde sjjsjs 😂😂
ppmerlina Alya05 ay 14 müüü boşver evinde ayağını leğene sok daha iyi 🤣🤣 valla eskiden her gün markete bakınmaya giderdim sıcakta onu bile yapmıyorum
ppmerlina MadameTussauds aşkım yani üstüne giydiğin kıyafetten karnın gözüküyor muu Ben az önce çıkardım djdkdk ama büyük başarı 4-5 saat kaldı içimde 🤣🤣🤣🤣 sen naptın