MadameTussauds ppmerlina Böönn azcik cok az biraz daha iyi gibiyim ama bu tabi her an degisebilir tatlimm biliyorsun iyi demeye gelmez dur popomu kasiyim sjsjsj 😂😂 Sen nasilsin bacimm
ppmerlina MadameTussauds ben bugün sabah 2-3 kere kustum valla kahvaltı etmiştim kahvaltıdan sonra çıkardım djdkdk böyle böyle 9 ayı devircez
MadameTussauds ppmerlina Bisey yemeyede gelmiyor sonradan onlarin cikisi igrenc oluyor 😂😂😂 Bir cocuk daha yapmayi düsünür müsün bacimm 😂😂
Mucizemyoldaaa_ ppmerlina evet kuzum eylül sonu Allah nasip ederse 🤲🏻 inşallah çok sıcaklar bize denk gelmez 😁😁
buse2507 ppmerlina hay o yabanilerin jdlekek iyiyim aşkımm sen nasılsın nasıl gidiyor bizleri özledin mi bakimmmmmmm
ppmerlina buse2507 kız özlemem miii ilk günlerde nasıl boşluğa düştüm anlatamam 🫣🥹 Bende aynı valla hamilelik sıcağa denk geldi ya zorluyor biraz beni :( onu saymazsak idare ederr sende durumlar nasıl
MadameTussauds ppmerlina Ben 2. ye hamile oldugum icin tövbe diyorum bidaha anam 3. ye cekilmez bu cile yaa
ppmerlina MadameTussauds 3 zor valla birini ikisini doğru düzgün eksiksiz kültürlü yetiştirebilecek miyiz önemli olan o 😣
MadameTussauds ppmerlina Hem o hemde bu bulanti kusmayi bidaha yasamak istemem bacim yasayan bir ruh gibiyim
Alya05 ppmerlina İzmir güzel kaç defa niyet ettik gelmeye nasip olmadı bandırmaya geliyorduk kaynanamlara yakın diye bi türlü olmadı