ppmerlina Alya05 ay 14 müüü boşver evinde ayağını leğene sok daha iyi 🤣🤣 valla eskiden her gün markete bakınmaya giderdim sıcakta onu bile yapmıyorum
Alya05 ppmerlina evet canm kaynanamlra giderdik Bandırma batman arası 14 saat İki seneden birde antalyaya giderdik eşimin dayısında kalırdık tatilimizide yapardık ama Antalya’da uzak ve sıcak en iyi evde oturup klimamı açayıp Tv keyfi yapayım. 😁😁😆
ppmerlina MadameTussauds aşkım yani üstüne giydiğin kıyafetten karnın gözüküyor muu Ben az önce çıkardım djdkdk ama büyük başarı 4-5 saat kaldı içimde 🤣🤣🤣🤣 sen naptın
MadameTussauds ppmerlina Yok kiz belli olan kendi göbegim bence 😂 4-5 saatte ögütmedi mi kiz miden o makarnalari 😂😂
MadameTussauds ppmerlina Cok illet bisey bu bulanti kusma yaa zaten normal zamanda da cok tiksinirdim simdi ikide bir yasiyoruz öff 😂
Alya05 ppmerlina bahçede kavuz var kapalı yüzme havuzu ama girmem enfeksiyon kaparım o benden eksik Dediğim gibi balkona şişme havuz almak şart oldu 🤭
ppmerlina Alya05 aynen normal havuzlara sakın girme hamilelerde direkt enfeksiyon vallahii Şişme havuzda en azından kendi bildiğin suyu kullanıyosun djdjdkdk