zynpknt Ayseguls_baby hep kullandım memnun kaldım ekstra d vitamini demir ve magnezyum kullandım multivitaminlerin içindeki dozlar yeterli gelmediği içinn🌸
Ayseguls_baby zynpknt ben de ekstra demir ve d vitamini kullanacağım canım ileriki haftalarda magnezyum ❤️
happyboy_ Ayseguls_baby regenesis de demir de var ekstra doktor total d3 yazdı suya damlatma ama içinde hamilelikte kullanılamaz yazıyor devletteki doktor yazdı ben kullanmıyorum bu dediğinizi her gebelikte olur mı bir kan değere göremi bakılıyor
Kara96 Ayseguls_baby Ilk hamileligimde kullanmıştım suan 2.ye hamileyim yine kullanıyorum memnunum baska bi seye gerek duymadım kokusu vs yok içimi kolay👍🏻
Blueeberryy Doktorunun yazdigi nedir bide ilac takviyelerini internetten almayin herseyin sahtesini yapiyolar dermoeczanem guvenilir Regenesis yanina ek d vitamini demir ilaci ilerleyen zamanda magnezyum veriyo doktorlar
Ayseguls_baby Blueeberryy doktorun yazdığı omedevit vm internetten bilgilerine ulaşamadık içerik falan bakacaktık. Regenesis+ocean demir ilacı ve Ocean d vitamininde karar kıldık yarın eczacımızla görüşücez siparişleri vericez inşallah
Blueeberryy Ayseguls_baby bende eczanede calisiyorum duymadim hic ama balik yagi ve d vitamini sadece sanirim ustunde ikisi yaziyo regenesis te hek omega var hem multi vitamin bayadir var guzel takviye ocean markasida güzeldir 🥰
Ayseguls_baby happyboy_ ben özele gidiyorum doktorum hem vitamin hem demir hem de d vit yazdı devlette çalışan kuzenim var ona danıştım kendisinin de 1 yaşında kızı var o da demir ve d vitamini kullan mutlaka bebek 12. Haftadan sonra senin vitaminlerini hep kullanacak yerine gelmesi lazım dedi
happyboy_ Ayseguls_baby özeldeki doktor verdi d 3 kullanıyordum sonra devlette kayıt silinmesin diye gittim hemde yazdırayım diye ben yazmadım o ilacı dedi bana total d 3 yazdı ama ondada hamileler kullanamaz yazıyor ben ne yapıcam
Ayseguls_baby Blueeberryy biz de hiç duymadık canım kağıdın altında sadece tek bir eczanede olduğu yazıyor büyük ihtimalle hastaneyle anlaşmalıdır değil mi :) benim de içime regenesis sindi yanında ocean microfer ve ocean d3 kullanacağım uygun mudur 12 haftaya göre 😊