Ayseguls_baby Ncyncy magnezyum harici bende alıp kullanacağım 12 haftadayım magnezyum için daha erken olduğunu düşünüyorum ilerleyen haftalarda doktorum yazar sanırım
Ayseguls_baby Blueeberryy biz de hiç duymadık canım kağıdın altında sadece tek bir eczanede olduğu yazıyor büyük ihtimalle hastaneyle anlaşmalıdır değil mi :) benim de içime regenesis sindi yanında ocean microfer ve ocean d3 kullanacağım uygun mudur 12 haftaya göre 😊
Blueeberryy Ayseguls_baby oraya yonlendirmek için olabilir aynen canim evet uygun olur biraz gecincede magnezyum ekler doktorun
Ncyncy Ayseguls_baby bi ağrınız varsa, kramp giriyorsa falan doktor iç diyor. Şikayetiniz yoksa vermeyebilir.
happyboy_ Ayseguls_baby özeldeki doktor verdi d 3 kullanıyordum sonra devlette kayıt silinmesin diye gittim hemde yazdırayım diye ben yazmadım o ilacı dedi bana total d 3 yazdı ama ondada hamileler kullanamaz yazıyor ben ne yapıcam
Yakamoz20 Ayseguls_baby hayır zaten regenises hem vitamin hem omega 3 çok güçlü takviye normal folik asit gibi değil şuan fiyatı 500₺ sanırım aldım geçen ay gebelik düşünüyorum kullanıyorum şimdiden
Ayseguls_baby Yakamoz20 aa anladım siz gebelik düşündüğünüz için vermemiş ben 12 haftalık hamileyim bebekte benden beslendiği için benim ekstra demir ve d vitamini kullanmam gerekiyormuş ben de bugün eczaneden alıcam 450 ye alıcaz
momkrm19 Ayseguls_baby ilk gebeliğimi onunla geçirdim yanına 20.hafta sonrası demir ve d3 ekledik sonlara doğru da magnezyum eklendi ben memnundum yan etkisi olmadı , oğlumun da vitamini fazla geldi heralde çok akıllı laf yetiştiremiyorum 😁😁
Ayseguls_baby momkrm19 ahahah bir akıllı bebe de bana nasip olsun inşallah benimki de maşallah haftasıyla uyumlu gidiyor gelişimi güzel dedi doktorum 😀❤️
Yakamoz20 Ayseguls_baby hayır benim şuan bir çocuğum var 5 yaşında ona hamileyken vermişti şimdi ikinci düşündüğümde kullandım düşük oldu şimdi tekrar düşünüyorum tekrar kullanacağım
Ayseguls_baby Ncyncy hayır bir ağrım yok her gün 1 muz ve kabak çekirdeği yiyorum. Kabak çekirdeğini kuzenim önermişti müthiş magnezyum kaynağı demişti sağlıkçı kendisi