kimebaktin4 Ksnmera alala beni direk yönlendirme yaptı kağıdı verdim 10 gün sonrasına attı.hic uğraşmadım danışmana sorsaydnz
hilal_tas94 cicibiciannem benimde 18-19 gibi alırız dedi doktor 😄 hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız ❤️
AybarsUmay_ Ksnmera 21+3 oldum bugün detaylı var 2 kere doktor kız dedi 12 ve 15 de ama korkuyorum yine de değişir diye arkadaşımın 10 gün önce değişti erkek dediler ona da sağlıklı olması önceliğim tabiki 🌸😍
Busra_ercan4 Anneyim2626 aynı haftalar benım 20+2 oldu erkek dedı doktormuz 😍 ama 13 haftada gösterdi bızımkı
Anneyim2626 Busra_ercan4 ya öylemi inşallah saglikla alırız kucağımıza bizimiki belli değil yani pozisyonu hiç uygun degilmis herkes kız olabilir diyor bilmiyorum hayırlısı ama çok heyecanlıyım en son umudum detaylı belki görürüm diye 😁
Ksnmera Busra_ercan4 bizimki seni yeşil alana ekledik sabaha randevu al internetten dedi yalan öyle bişey yok
erikarpuz Ksnmera doğum 19 ekim görünüyor 12. haftada kızdı 16-18 de erkek oldu nasip olursa oğlum olacak detaylıya henüz girmedim 🌸
Ayse71 Ksnmera Allahın izniyle kızım olucak inşaAllah doğum tarihimizi net daha söylemediler 20+5 🩷🤰🏻
Merviskooo 16 Ekim gözüküyor benim de doğum. Kızımız olacak 😊 bugün de tetanoz aşısı olacağım. Deneyimi olan var mı? Çok ağrı yaptı diyenler olmuş
Ayse71 Merviskooo evet abartmıyorum korkutmakta istemem ama 4 gün boyunca ağrısını çektim ve 2. Dozu yine vurulucam yani vurulmasammı diye düşünüyorum acaba gerçekten üzerine yatamıyorsun 🤦🏻♀️
erikarpuz Merviskooo ben ne iğneyi hissettim ne iğne sonrası acı ağrı oldu açıkçası kafamda hiç büyütmedim aşı olduğum gün bi dünya iş yaptım market poşeti taşıdım ertesi gün işe gittim unuttum bile bence o biraz bünyeden bünyeye değişen bir durum
Ltfye63 Merviskooo Ben dün oldum hiç ağrı filan olmadı çok şükür hafif bir ağırlık oluyor çalışan kola yaptırma o kadar korkma kişiden kişiye değişiyor bence 🌸