Ayse71 Merviskooo evet abartmıyorum korkutmakta istemem ama 4 gün boyunca ağrısını çektim ve 2. Dozu yine vurulucam yani vurulmasammı diye düşünüyorum acaba gerçekten üzerine yatamıyorsun 🤦🏻♀️
Merviskooo Ayse71 ciddi misin yaa 😔 ben çok korkuyorum öyle ağrı yaşamaktan neden bilmiyorum dünden beri kendimi aşıya hazırlamaya çalışıyorum 😂
erikarpuz Merviskooo ben ne iğneyi hissettim ne iğne sonrası acı ağrı oldu açıkçası kafamda hiç büyütmedim aşı olduğum gün bi dünya iş yaptım market poşeti taşıdım ertesi gün işe gittim unuttum bile bence o biraz bünyeden bünyeye değişen bir durum
Merviskooo erikarpuz ya belkide aşı sonrası kol kaslarınj hareket ettirmen işe yaramıştır acıyı hissetmen konusunda. Ama en nihayetinde bünye de önemli tabii dediğin gibi
Ksnmera Busra_ercan4 bizimki seni yeşil alana ekledik sabaha randevu al internetten dedi yalan öyle bişey yok
Busra_ercan4 Ksnmera benımkı ben yapıyorum ama ne olur olmaz perıtanılojı görsün dedı daha güzel olur dedı baktığı ıcın gıtmıcem randevu bulmak sıkıntı kı dedıgın gıbı
AybarsUmay_ Ksnmera evet arkadaşım 15+6 da özel hastanede öğrenmişti ama doktor parti yapacaklar diye baya uğraştı çok zor gördü 21. Haftada da erkek dediler detaylı da
Anneyim2626 Busra_ercan4 ya öylemi inşallah saglikla alırız kucağımıza bizimiki belli değil yani pozisyonu hiç uygun degilmis herkes kız olabilir diyor bilmiyorum hayırlısı ama çok heyecanlıyım en son umudum detaylı belki görürüm diye 😁
Busra_ercan4 Anneyim2626 bızımkı bugün kontrole gıttıgımde yüzmüştü yatıyordu allahtan o haftalarda gosterdı yoksa gostermıyor suan ya arkası dönüp ya yüzüstü
fiorae Ksnmera 11 ekim beklenen tarih erkek bekliyoruz, bence kiz olabilir sizin cunku erkekler hemen belli ediyor 😅 bizim ki 11. Hafta da dr soylemeden biz gormustuk 🤣 sonra fetal dna da kesinlesti 👶🏼
fiorae Melo2 bizim ki de cok erken gosterdi ultrasonu acar acmaz sok olmustuk surpriz yapacaktik 🤣🤣 dr kiz gibi de gordum dedi diye dna testinten sonra pasta yaptirdik ama maviydi 😅