Busranur_mnts Merveee11223 yerleşme 6 ile 12 gün arası değişir diyor chatgbt ile de konuşuyorum sürekli 🤣 benim de daha 8. Gün galiba
Busranur_mnts Masalseyhan benim çatlama 1 2 haziran gecesi galiba canım bugün 8. Gün en garantisi 12 galiba
Bebegimgeliyor10 Busranur_mnts canım bende 1 Haziran yumurtlama 2 Haziran çatlama bende çok merak ediyorum test yapmamak için zor duruyorum Ama şöyle ben erken yumurtladim dongumun 11.gunu Programa göre 19 haziran adet olrak gosteriyor ama erken yumurtladigim için daha mı erken adet olucam onu bilmiyorum hamilelik yoksa 🙏🏿
prensesinannesii1 Busranur_mnts benim de 1 haftadır çok şiddetli ağrıyor sabahları özellikle hiç normalde bel ağrısı çekmezdim
Sezgin Arkadaşlar bat 12 haziran. Bugüm gebelik testi yaptım şu erken dönemde sonuç gösterenlerden silik kırmızı çizgi varla yok arasındaydı bi 5 dk sonra belirginleşti kan tahlilinde çıkar mı acaba?
Busranur_mnts Sezgin testte belli olduysa kanda da çıkar canım istersen yarın sabahnda dene testi koyulaşma görürsen kan ver hemen