fndatn Hhh03 inşaallah güzel haber alırız az önce çok hafif açık kahverengi akıntı geldi inşaallah yerleşmeden dolayıdır öyle değilse regl öncesi olabilir regle 2 gün var nasip
Busranur_mnts sadece1selda ahahhaha ben de dayanamadım yaptım negatif inşallah bu ay pozitifi görürüm çatlamadan sonra daha 7 8. Gündü belki anca yerleşiyordur
Busranur_mnts Dmrumrnns haber ver bakalım çıkar mı ben sabah kalktığımda wcye gittim uyku sersemi unutmuşum 🤣🤣 uyurum birazdan uyanınca yaparım artık olursa 🤭
Ozlm_24 Busranur_mnts akıntı vardı sanırm tam hatırlıyamıyorum ama şu an yeşil akıntı var nedenini bilemiyorum ya
Busranur_mnts Ozlm_24 ona mantar ya da engeksyon diyorlar canım bende şeffaf kaygan akıntı olmuştu çatlama zamanı bu aralar ka kremi gibi yoğun olmayan akıntı vsr
sadece1selda @Annedyebiri benim de dört tane bir gebenin günlüğünün var alınca da eşim kızıyor bütün paramız teste gidiyo diye bende cok yapıyorum elimde bulundurunca 😂😂
Busranur_mnts Kelebekkkk34 ahahhahaha yok bacım yaa sabırsızlık sınıra ulaştı 🤣 sabah kalktım wcye gittim unutmuşum yoksa test yapacaktım 🤣 bi daha uyıcam bakarım artık o zaman ağrılarım çok ya dün baya kasık ağrısı Bel ağrısı vardı kalktığımda göğsüm de ağrıyordu
M_R_E Busranur_mnts bat 11 Haziran aynı geçen ay gibi hem adet hem hamilelik belirtisi var günüm geçmeden test yapmiycam 🙄
Busranur_mnts M_R_E üff öyle ya hepsi aynı geçem Ay da kşomende doktor 16 17 mm yumurtanın güzel görünüyor dedi ilişki yazdı sadece o da tutmadı ama hafif belirtiler vardı ben de test yaptım durdum çıkmadı 12. Günde regl oldum
Busranur_mnts Merveee11223 yerleşme 6 ile 12 gün arası değişir diyor chatgbt ile de konuşuyorum sürekli 🤣 benim de daha 8. Gün galiba
Masalseyhan Benimde bat 14 15 16 civari sadece bel agrim var ve kasik ara ara agriyor. Sat 15 Ovulasyon da pik 3 Haziran’da gordum. Kaset test yaptm bgun ama negatifti.erken yaptm sanirm. Bende sabredemyorum meraktan 😄
Busranur_mnts Masalseyhan benim çatlama 1 2 haziran gecesi galiba canım bugün 8. Gün en garantisi 12 galiba
Ozlm_24 Busranur_mnts evet enfeksyondan süphelendim ama bilemedm doktorma sorsam mı acaba ama kullandıgm proxyfemin de yapabilirmiş sordm chatcpt ye öyle dedi umarım geçer