prensesinannesii1 Busranur_mnts benim de 1 haftadır çok şiddetli ağrıyor sabahları özellikle hiç normalde bel ağrısı çekmezdim
Ozlm_24 Busranur_mnts evet enfeksyondan süphelendim ama bilemedm doktorma sorsam mı acaba ama kullandıgm proxyfemin de yapabilirmiş sordm chatcpt ye öyle dedi umarım geçer
Ozlm_24 Busranur_mnts ilaç degil vitamin takviye canım yumurtalar için ama çok iyi geldi bana reglm düzene girdi vs yinede bir söyleyeym dedgnz gibi
Seloloo Busranur_mnts pembe leke geldi 7 haziranda evde test yaptım silik çıkınca 2 kere kan vermeye gittim 16.16 öğrendim
Ozlm_24 Busranur_mnts aynn aşırı halsizlik var bugun bende ya başımı kaldıramadm hiç sürekli uykum geliyor sizde durum nasıl
Busranur_mnts Dmrumrnns daha 4 5 gün varmış canım adet olana kadar umut var :) anca yerleşiyordur belki
SevvaallEr Kızlar benım 12 hazıran son adetım, 2 gun vardı regl bugun kan verdım 106 cıktı ıyımı sızce bılgınız varmı?
Atyonlugra sadece1selda benimde 18 i bende surada durayim o zaman Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin insaallah 🤲