Busranur_mnts Nasılsınız kızlar var mı belirtiniz ben pcosum 3. Klomeni kullandım sat 14 mayıs 2 haziran çatlama görüldü Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı var bazen artıp bazen azalıyor sizde durumlar nasıl test yapan var mı
Ozlm_24 Busranur_mnts sat 16 benim bende de pcos var takviye kullanıyorum kontrole gitmştm dr çok iyi gelişmiş yumurtan degerlendir mutlaka dedi inşallah bu ay olur ya🥹
M_R_E Busranur_mnts bat 11 Haziran aynı geçen ay gibi hem adet hem hamilelik belirtisi var günüm geçmeden test yapmiycam 🙄
Busranur_mnts fndatn inşallah olmuştur canım yaa insan sabırsızlanıyo🤭 yarın bi test denicem yumurtlama benim 18.19. Günde olduğu için daha çok geçmedi üstünden de yine de bir ihtimal 🥲
Busranur_mnts Ozlm_24 inşalah tutar canım yaa ne zaman gelişmiş dedi kaç gün geçti ben diğer Ay çatlama akıntısı görmemiştim bu ay gördüm
Ozlm_24 Busranur_mnts canım 30 mayısta gitmiştim o gün yumurtam 21 cm di mutlaka yarını degerlendir demişti yaklaşık 15. Gündü sanırsam dr öyle söylemişti umutuyum inşallah bu sefer olur ya letu kullanırken bu yakadar gelişmemişti yumurtalar bu verdigi takviye ile çok iyi olmuş dedi nasipse olsn inşallah
Atyonlugra sadece1selda benimde 18 i bende surada durayim o zaman Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin insaallah 🤲
Busranur_mnts sadece1selda ay hafi inşallah tutmuştur benim ilk klomen düşük 2. Olumsuz oldu bu da 3. Kendiliğinden çatladı yumurta
sadece1selda @Busranur_mnts inşallah canım benim de bir kürtajım var inşallah bu ay bizim olur 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Merveee11223 Benim bat 12 hafif kasiklarda agri ve beyaz akintim var yumurtlama günlerinide değerlendirdim 29 mayıs 31 arası yumurtlama ve catlama ne zaman kan versem çıkar acaba
Busranur_mnts Ozlm_24 inşallah tutmuştur canım senin testte çıkar belki Yumurtlama akıntısı gördün mü peki
Ozlm_24 Busranur_mnts akıntı vardı sanırm tam hatırlıyamıyorum ama şu an yeşil akıntı var nedenini bilemiyorum ya