Mor-kelebek hamilegunlugum5 ikinci gebelikte daha çabuk kilo alınıyor ya göbekte daha çabuk çıkıyor şuan bende oyleym ilk gebelikle alakasi yok 🤣 ama ikiside kız 🤣
busra__20022025 Mor-kelebek mide yanması ile saç bağlantısı hurafesi hamilelikte 0 mide yanması yaşadım çocuğum saçlı geldi kel bekliyordum bende kel doğmuşum bana çekmiştir diye düşündüm ama baya simsiyah saçları var😅
Mor-kelebek busra__20022025 ay benimkide çok saçlıydı mide yanması değilde bulantı çok yapmıştı bende doğuma kadar kusmustum 🤣
Nur_2737 Mor-kelebek camasirsuyuna idrarını yapınca kopururse erkek asitlenir dönerse kızmış bebeğin çıkış yolunu kapatmak için uydurulmuş sanrm. 😂
Mor-kelebek Vrlkdr benimde öyle canım hepsi erkek çıkıyor herkes erkek dedi kızımız olacak doktora emin misin diye soracaktım neredeyse 🤣🤣
Sahin_bebek Mor-kelebek ayy hayır ya deneyemem ben de 4 buçuk haftalığım 2 hafta sonra kalp atışı duycaz dedi doktor acayip heyecanlıyım 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama erkek hissediyorum
Mor-kelebek Sahin_bebek rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin gönlüne göre olsun inşallah 🌸
yagmurcoskun Sahin_bebek hayırlısı olsun inşallah 😂 39+2’den sesleniyorum size 9 ay nasıl bir haftaya sığarmış asıl bu haftalarda anladım ben 😂😂😂
Ayseguls_baby Sahin_bebek 10+4 üm bende de çok olmuyor mide bulantısı. Toplam 2 kere dışardan yedim ikisinde de sabah kustum