Mor-kelebek Vrlkdr benimde öyle canım hepsi erkek çıkıyor herkes erkek dedi kızımız olacak doktora emin misin diye soracaktım neredeyse 🤣🤣
elifayc Mor-kelebek benimde aynı sizin gibi çevremde ki herkes erkek dedi bütün ama bütün hurafeler erkek dedi ilk doktor erkeğe benziyor dedi 13. Haftada kesin kız dedi 😀😀😀 biz bütün hurafeleri çürüttük 😀😀😀
Mor-kelebek Sahin_bebek rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin gönlüne göre olsun inşallah 🌸
yagmurcoskun Mor-kelebek cennet hurmasının içindeki çekirdeği açıp içinden kaşık çıkarsa erkek çatal çıkarsa kız mıydı öyle bir şey duymuştum 😂😂😂
Mor-kelebek yagmurcoskun evet öyle birşey de vardı dimi denemedim ama çekirdeğin içini açmakta zor ilur 🤣
yagmurcoskun Sahin_bebek hayırlısı olsun inşallah 😂 39+2’den sesleniyorum size 9 ay nasıl bir haftaya sığarmış asıl bu haftalarda anladım ben 😂😂😂
Ayseguls_baby Sahin_bebek 10+4 üm bende de çok olmuyor mide bulantısı. Toplam 2 kere dışardan yedim ikisinde de sabah kustum
Sahin_bebek Ayseguls_baby ayy cinsiyeti öğrenir öğrenmez yazar mısın acayip merak ettım ama unutma burayı ve beni 🤭olur mu💖
Ayseguls_baby Sahin_bebek ayy inşallah unutmazsam yazarım bir kaç haftaya cinsiyetimiz belli olur sanırım 😍❤️
Mor-kelebek Fahriye41 ya hayırlı olsun canım 😇 benimde kız olacak inşallah cumartesi günü detaylida da kız dedi.doktorum 🌸
Fahriye41 Mor-kelebek ayyy ne güzel canim bizde çok kız istedik olmadı 🥺nasip her şey demek ki kız nasip değilmiş sağlıklı olsun yeter 2 oğlum oluyor yeter bana 🙏