Cokistersengelerbence Eslem2112 onu sabah yaptım ama eve geldim bi bakayım dedim çizgi çıkmış. Bence kuruma çizgisi çünkü ilk 10 dk birşey yoktu.
oaslan21 Cokistersengelerbence bende aynı bu şekilde öğrendim bu testle şuan 29 haftalığım,çook büyük ihtimalle hamilesin canım testlerim aynı böyleydi 6 gün kala hayırlı olsun🌸
ErsBegAs Cokistersengelerbence cnm güvensizlik değil de ilk 10 dkdan sonra çıkan her çizgi yalancı olabiliyor.. her test için geçerli bu
mother2 Cokistersengelerbence aynen öyle biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım böyle durumlarda ben adet öncesi 4 günce negatif görüp adet günü 10.12 ile pozitif görmüştüm
Pofidik123_ Cokistersengelerbence bak sana ilk yaptığım testten başlayıp sıralıyıp resmini atıcam kan verdiğim güne kadar 😀
Mavili1480 Cokistersengelerbence Birkaç gün daha devam et ama bence var bu testi çok yaptım asla kuruma çizgisi görmedim
Cokistersengelerbence Mavili1480 4 tane kaldı elimde her gün yapayım dedim koyulaşma var mı bakayım. Tabi hamileysem 😀
Pofidik123_ Cokistersengelerbence evet dün keseyi gördük 5+5 geç döllenme olmuş sanırım bat 21 Mayıs tı
Pofidik123_ Cokistersengelerbence bence hergün yapma beta 2günde bi ağrıyo ya testtede öyle koyulaşma oluyo iki günde bi yap bence