lnbahar Cokistersengelerbence bende bu marka testle öğrendim aynı böyle silikti bence kuruma değil :)
Cokistersengelerbence Kızlar sabah yaptım tertemiz bir tek çizgi vardı 😀 @mother2 @Pofidik123_ @[silindi] @ErsBegAs @Mavili1480 @Coolmum
Cokistersengelerbence ErsBegAs sabah 10 dk sonrasında da baktım birşey yoktu. 2 gibi evde olurum tekrar bakarım 🤣
Cokistersengelerbence Cokistersengelerbence ama ben bu gece çok su içtim ve 2-3 kere lavaboya gittim. En son 3.40 ta gittim testi de 7 gibi yaptım
Cokistersengelerbence mother2 dün çizgi görünce bugün koyulaşır diye düşündüm ama şu an kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Varsa bizimledir zaten yoksa da hayırlısı olsun ne diyeyim 🥰
Eslem2112 Cokistersengelerbence bence çok erken yaptın labquikte de kuruma çizgisi olmuypr cnm üç dört gün sonra testi tekrarla inşallah bebişin seninledir
mother2 Cokistersengelerbence aynen öyle biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım böyle durumlarda ben adet öncesi 4 günce negatif görüp adet günü 10.12 ile pozitif görmüştüm
Cokistersengelerbence Eslem2112 inan bende niye yaptığımı bilmiyorum ani gelişti 😀 hayırlısı olsun inşallah
Cokistersengelerbence Mavili1480 canım eve geldim teste yine çizgi var hemde diğerinden daha belirgin
Mavili1480 Cokistersengelerbence Birkaç gün daha devam et ama bence var bu testi çok yaptım asla kuruma çizgisi görmedim
Pofidik123_ Cokistersengelerbence bak sana ilk yaptığım testten başlayıp sıralıyıp resmini atıcam kan verdiğim güne kadar 😀