Pofidik123_ Cokistersengelerbence evet dün keseyi gördük 5+5 geç döllenme olmuş sanırım bat 21 Mayıs tı
Pofidik123_ Cokistersengelerbence bence hergün yapma beta 2günde bi ağrıyo ya testtede öyle koyulaşma oluyo iki günde bi yap bence
yesildeniz_ Cokistersengelerbence daha önce çok kullandım hiç çıkarmamıştı en son aldıklarımdan bazıları çıkardı maalesef
Cokistersengelerbence [silindi] canım dün de yapmıştım yine kuruma çizgisi vardı. Bu sabah tekrarladım birşey yok.
[silindi] Cokistersengelerbence Allah Allah 😟 kuruma çizgisi vermiyor diyor genelde yapanlar bende dahil ama nasip :/
Cokistersengelerbence [silindi] canım 2 tanesinde oldu resimleri de var zaten. Bugün yaptığımda birşey yoktu. Awox da yaptım onda da birşey yoktu. Bugün çatlamanın tam 10.günü olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Serappppph Cokistersengelerbence merhaba bu testleri yaptığınız ay gebelik var mıydı acaba inşallah vardir ve şuan gebesinizdir🩷
Cokistersengelerbence Serappppph merhabalar maalesef bu testlerde gebelik olmadı. Ağustos ayında oldu çok şükür 💕