Figen00 EsoMom_ bizede tahminde buluncam dedi 16 da gel netleştirelim dedi bir daha gitmedim bizimkinde 2 seferde zordu pozisyonları o kadar cinsiyeti değişen oluyorki insan ikilemde kalıyor
EsoMom_ Sultis aramızda bir gün var bayramdan sonrayı bekliyoruz bizde sabırsızlıklaaa 😀😀😀 tahminde bulundular mı :)
Sultis EsoMom_ ay ne güzel aynı zamanda doğum yapıcaz demek ki.. 20 Kasımı işaret etti doktor.. 2 hafta önce gittim bir tahminde de bulunmadı maalesef heyecan dorukta bekliyoruz kızım erkek hissediyor ben bir şey hissetmiyorum 🥲 sizin tahmininizvar mı? 🙃
EsoMom_ Alpello devlet söylemiyormuş ben onu anlamıyorum ya ben den önümüzdeki hafta gidicem 11inde devlete öyle bi görğnmek için bana net söylerler mi bilmem
likapaa53 21+5 bir kızım vardı birde oğlum olacak allahın izniyle🥰 12. Haftada öğrendik biz net bir şekilde gösterdi oğluşum🤭😅 Şeker düşmesi yaşıyorum bu aralar o zorluyor biraz Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah🤍
ozlem_2727 EsoMom_ hepimize inşallah 1kürtajım var 2 de oğlum var çok şükür ikiside normal doğum ama. Bu sezeryan olacak gibi hayırlısı ile
EsoMom_ Sultis bize tahminde bulundu kıza benziyor dedi kaldık öyle ksjxjsjdjj sezeryan olduğum için benim 10 kasımla 15 Kasım arasında olacak :)
1Kubra_ EsoMom_ ilk erkeğe benziyor dedi sonra kıza dedi sonra erkeğe sonra kıza her gittiğimde böyle yaptı 🤣