meryys EsoMom_ 11 😂 Cinsiyet 13 de tahmin ediyorum demişti doktorumuz ama zaten çarşamba günü fetal dna testi vereceğiz 2 haftaya belli olur sağlıkla gelsin hepimizin evladı 🤩🙏
EsoMom_ Alpello devlet söylemiyormuş ben onu anlamıyorum ya ben den önümüzdeki hafta gidicem 11inde devlete öyle bi görğnmek için bana net söylerler mi bilmem
likapaa53 EsoMom_ yiyorum canım aslında ama nedenini bilmiyorum biraz dolanınca hemen fenalık oluyor doktorda yarım saatte bir az az yememi söyledi 🥹
EsoMom_ Sultis bize tahminde bulundu kıza benziyor dedi kaldık öyle ksjxjsjdjj sezeryan olduğum için benim 10 kasımla 15 Kasım arasında olacak :)
gamzeozsu EsoMom_ detaylıya 18 haftada girdim serklajlı oldugum için detaylı bakılmak istendi.kalp harici pozisyondan dolayı değerlendirilemedi diğer organlara bakıldı
ozlem_2727 EsoMom_ malesef öyle ya aslında doğum şekli. Önemli değil sağlıkla kavuşalım yeter inşallah kazasız belasız kucağımıza alıp mutlu sonu paylaşalım yeter
Pitircigin_annesi EsoMom_ doktorumun cihazı iyi ve direkt kızımız olacak dedi bende zaten forumda ultrasondan yorum yapanlardan kız olacağını tahmin ediyordum nub u düz ♥️
buse2507 EsoMom_ 19. haftadan selam 👋 eğer 40 haftalık doğarsa 27 Ekim doğum tarihimiz🫶 erkek bebişşş 💙🧿