edabolukbasi3- EsoMom_ sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez bir oğlum var zaten ikinciside başım gözüm üstüne 😍
EsoMom_ edabolukbasi3- orası öyle ama belirsizlik sıkıntı benim içimden erkek ismi bakasım gelmiyor rüyalarımda da hep kız var bilmiyorum ya kız ismi bakasım geliyor hep içime öyle soğuyor belli olsa ona göre davransak :)
EsoMom_ Boncuk19 kızlar de degişebiliyormus genelde erkeklerde değişme olmuyor bazı erkek bebeklerin cinsel organı gec olısuyormus ondanmıs bana kıza benziyor 16 da netleştirirz soru işareti kotalım dedi deftere doktorum
edabolukbasi3- EsoMom_ benimde o kadar içimden erkek geçiyor ki ismini de netleştirdik kız düşünmedik bile 😄
EsoMom_ edabolukbasi3- bende kendi halimde netleştirdim ama eşimde belli olsun ona göre diyip duruyır jsjsjsjdj erkekler işte :))) Hayırlısı olsun da bakalım :)
lavin2121 EsoMom_ yurt dışında yaşıyorum genetik test yaptırdım yanında cinsiyet de öğrene bilirsin dediler kan verip yaptırdım ilk kızımda da yaptırmıştım şimdiki yawrum da aynı 🥰
EsoMom_ Figen00 ay maşalllah :) Bana yüzdelik oranla söylemedi benziyor dedi zaten uyuyordu normal şekilde yatıyordu sonra hareket ettirince karnımı doktor bebiş sinirlenip sırtını döndü bize :) doktor da benziyor demişti bize öyle kaldık :)
Figen00 EsoMom_ bizede tahminde buluncam dedi 16 da gel netleştirelim dedi bir daha gitmedim bizimkinde 2 seferde zordu pozisyonları o kadar cinsiyeti değişen oluyorki insan ikilemde kalıyor
Figen00 edabolukbasi3- bende 00:00 sonra 19 olucam aramızda bir hafta var bana da kız denildi bayram sonrası kesinleşir değişmezse