edabolukbasi3- EsoMom_ 00:00 itibariyle 20 haftalık olcaz da cinsiyet kesin değil bi kız dediler bi erkek detaylıyı bekliyom
melikegkbltt__ edabolukbasi3- yaa 20.haftaya kadar kesin öğreniliyor diye biliyordum,ben şimdiden sabırsız sabırsız geziyorum 😂😂
Figen00 edabolukbasi3- bende 00:00 sonra 19 olucam aramızda bir hafta var bana da kız denildi bayram sonrası kesinleşir değişmezse
haylaz95 edabolukbasi3- aynı haftadayız bizimki 12.haftada kız dendi daha sonraki kontrollerde hiç değişmedi biz erken öğrenmiş olduk o yüzden inşallah sizinkide en kısa zamanda netleşir 😍
ozlem_2727 EsoMom_ 19+4 olduk kızımız olacak inşallah doğumda ekim sonu ama eylül sonu ya da ekim başı olur gibi
Boncuk19 EsoMom_ benim oğlanın pipisi kabak gibi ortadaydı 😂😂hiç değişmez doktorlar emin olamayınca hemen o bahaneye sığınıyor 😂
ozlem_2727 EsoMom_ hepimize inşallah 1kürtajım var 2 de oğlum var çok şükür ikiside normal doğum ama. Bu sezeryan olacak gibi hayırlısı ile
melikegkbltt__ EsoMom_ ayyyy eveeeeeettt cinsiyeti çok merak ediyoruuum haberleşelim mutlaka öğrenince 🥹🥹🥹🥹🩷🌸
EsoMom_ melikegkbltt__ bizim doktor tahminde bulundu kıza benziyor ama 16 da netleştirelim dedi bekliyoruz bayramdan sonrayı 😀😀😀 tahminde bulunmadı mı sana :)
edabolukbasi3- melikegkbltt__ valla ilk çocuğum 16 da bacaklarını açmıştı buda kapatıyor o yüzden net öğrenemedik
Glsahe EsoMom_ Karın ve kasık ağrısı yaşıyorum ara ara 22.haftadayız oğlum olacak İnşaAllah 14 Haftalıkken öğrendim detaylı ultrasonda da netleşti
melikegkbltt__ edabolukbasi3- yaaa Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤗 nereye kadar saklambaç oynayabilir ki minnoş 😄🧿🌼
edabolukbasi3- melikegkbltt__ çokta merak etmiyorum açıkcası ne gelirse başım gözüm üstüne bir oğlum var gönlüm kızdan yana ama hepsi kabulüm 😊
EsoMom_ Boncuk19 kızlar de degişebiliyormus genelde erkeklerde değişme olmuyor bazı erkek bebeklerin cinsel organı gec olısuyormus ondanmıs bana kıza benziyor 16 da netleştirirz soru işareti kotalım dedi deftere doktorum
Bayby_Mucizem Coolmum merhabalar saglikla kavusalim insalh bizde 16+2 bugun bizde kasimin ilk haftasi carsamba doktor kontrolumuz var cinsiyet icin aramizda 2 gun var canim
edabolukbasi3- EsoMom_ sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez bir oğlum var zaten ikinciside başım gözüm üstüne 😍