Kkardelenn1 Canan1991 hiç belli olmuyor inşallah en doğru zamanda gelirler benim mecburi 37 de olacak dedi artık dönerse deneriz normali dönmezse de canı sağ olsun kızcemin
Kkardelenn1 Kanye normalde bizim de 29 Temmuz yakın ama 3 hafta erken doğacak nasip olursa o yüzden bir tık fark olur 🥰
Kkardelenn1 Deleted33000 ya kendi kendine çaba göstermeden zayıflayan insanlara hayranım hamilelik öncesi bol spor akşam 6 dan sonra yemeği kesmekle falan bile zar zor veriyordum şimdi bebekle emzirirken imkansız gibi bir şey 6 dan sonra yememek
Deleted33000 Kkardelenn1 yani sorulmaz ama kilon ne kadar ki böyle kafaya takıyorsun 🤭🤭ben hamilelikte verdim bebek aldı bakalım emzirirken de böyle olacak mi
Kanye Kkardelenn1 benim 2tane kankim var zapzayif hamile kaldılar 55ile girip 65ile doğum yaptıklari için bn onlara göre tombikmişim 🤷🏻♀️😆
Kkardelenn1 Deleted33000 89 um canım suan belki 90 olmuşumdur 😂99 görüp 75 e kadar düştüm 77 ile hamile kaldım yollar yine 90 a çıktı 😂😂aslında o kadar iştahlı değilim ama aldıkça aldım
Deleted33000 Kkardelenn1 ee çok da değilmiş yani boşver kız verirsin bence daha önce nasıl verdiysen yine verirsin ben inanıyorum sana