Deleted33000 Kkardelenn1 hmm doğru canım kimi zor veriyor ama şimdi herşey kolay olmuş ilacı vs var ben inanıyorum doğumdan sonra incecik olacağız 😍😍
Kkardelenn1 Deleted33000 ilacı var evet 9 senedir kullanıyorum ama metabolizmam yavaş maalesef 🥹inşallah incecik oluruz aminnnnn
SunaKzl Kkardelenn1 33+3 üz 2.kız Bebegım gelıyor ama hala valızı hazır degıl hersey hazır alındı ama bır güç çıksa ıçımden de koysam dıye beklıyorum 😀5-10 Temmuz arası olacak dedı😀
Kkardelenn1 SunaKzl ahahaha kız Allah seni bende gün geçirmek için bir şeyler bulmaya çalışıyorum bizimde doğum aynı tarihlerde planlanacak ay sonuna doğru belirleriz sanırım
Canan1991 Kkardelenn1 kesinlikle normal doğum istiyorum inşallah döner sizinki de benimki baş gelişli artık gelmek istediği zamanı bekliyoruz sadece bende 37 de gelsin istiyorum ama gelmeyecek bizim kız 40 bulur gibi bakalım
Kkardelenn1 Canan1991 hiç belli olmuyor inşallah en doğru zamanda gelirler benim mecburi 37 de olacak dedi artık dönerse deneriz normali dönmezse de canı sağ olsun kızcemin
Nursahergun Sydaaslan hmm bilemedım bı hafta önde demıstı bızım de doktor. Tarıh öyle bizim 40olursa 25.26temmuz dedı doktorum
___Ebruli___ Kkardelenn1 yok sezaryen için değil normal doğum a karşı bir korku kapladı içimi ilk doğumum da 3.gun ayaktaydim çok şükür iyi geçmişti
Kkardelenn1 Demetmila ayyy Allah kolaylık versin inşallah rutin işler bile beni zorlamaya başladı sizin çok zordur
Tugba29_ Tugce-Kbd Allah kime ne nasip ettiyse o oluyo erkek benmkide diğer oğlan doğdugundada herkesin kız benmki erkekti
Kkardelenn1 Tugce-Kbd yavaştan hazırlarsın artık bayram sonrası pek bir şey kalmıyor gibi sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Kkardelenn1 Btl_akkurr eğer sezeryansan agustosa kalmazsın gibi canım ki zaten doktor da söylemıs sizin içim sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun inşallah 🥰