Love13 Benimde 32+3 yarın kontrol var bakalım en son sorduğumda 39.haftalara kadar bekleriz demişti sezaryen olcak 2. bu 🥰🩷
Kkardelenn1 Love13 sağlıkla gelsin inşallah ikinci sezeryanda 40 beklemiyorlar sanırım 38-39 gibi en geç doğum oluyor
Love13 Kkardelenn1 aminnn hepimizinki inşallah ❤️ ayyy umarım o kadar bekleyelim demez valla çok ağırlaştım 😅
Kkardelenn1 Love13 haklısın vallahi zorluyor bu haftalar Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuşmamızı nasip eylesin inşallah
Deleted33000 Kkardelenn1 ee çok da değilmiş yani boşver kız verirsin bence daha önce nasıl verdiysen yine verirsin ben inanıyorum sana
Kanye Kkardelenn1 benim 2tane kankim var zapzayif hamile kaldılar 55ile girip 65ile doğum yaptıklari için bn onlara göre tombikmişim 🤷🏻♀️😆
Hsnanr nisaakb kaç hafta kaç kılosunuz bizdede böyle bir sıkıntı vardı 3hafta önce gitmiştim neredeyse nasipse haftaya Salı gideceğim tekrar aklıma takılıyor bu kılodan gerılık stres oldum
Sulegull Kkardelenn1 33 haftalıgız 30 haftalıkken başladık ilk bebeğim 30 haftalık doğduğu için her hafta çağırıyorlar
Poyraz-1 Kkardelenn1 benim de hafiften ağrılar artmaya başladı o yüzden bir an önce hazırlayıp rahat etmek istiyorum zaman çok hızlı geçiyor