Kkardelenn1 MelooosAnne ayyyy hiç anlamam ki 😄doktor tahminde bulunmadı sanırım ama içime erkek doğdu nedense
Htcilbay Kkardelenn1 ablaya mi yaramaz geliyor yoksa zaten ablamız yaramaz biz anamızın anasını daha fazla aglatmayalim derler mi bilemiyorum kuzum ☺️😉😂sağlıkla gelsinler başım la beraber yavrularimi bekliyorum. Rabbım yeter ki sağlık sıhhat versin inşallah huysuz olmadan vatana millete hayırlı insanlar olur anaya babaya saygısızlık etmeyen erkekler olur inşallah 🤲🤲🤲
Kkardelenn1 Htcilbay erkek çocuğu yaramaz olarak sabitli ya güya 😂😂kızlarda az değillllll😄😄ne kadar güzel yazmışsın hepsine binlerce kez Aminnnn demek istiyorum öncelik sağlık ve hayırlı olması 🌸❤️
nisaakb Hsnanr her gittiğimizde karın çevresi, baş çevresi, uyluk kemiği ölçülüyor ya, karın çevresinin geri olmasını genelde gelişim geriliği olarak görüyor doktorlar. Kilo da az haftamıza göre
Zeynepenfal21 Kkardelenn1 Kkardelenn1 bizde 15+5 olduk 2. Gebelik cinsiyeti öğrenemedim henüz ama baktimda çoğunluğun kızı oluyor inşallah benimde kızdır inşallah İnşallah bir oğlum var bunuda kız istiyorum nasip artık🤲🥰
Kkardelenn1 Demetmila ayyy Allah kolaylık versin inşallah rutin işler bile beni zorlamaya başladı sizin çok zordur
kuzucugum Kkardelenn1 temmuz 27 olarak gösteriyor uygulama ama normal doğum gözüktüğü için temmuzun kacinde gelirse pasam
Mavili1480 Tugba29_ Kendini iyi hissediyorsan geç değil kesinlikle ben biraz ağırlaştım kilo almıyordum almaya başladım erken yaptım ama hala tam olarak bitmedi 🥲
Tugce-Kbd Kkardelenn1 33. Haftadayim doğum tahmini temmuz 10 17 arası herşey hazır ama henüz çantamızı hazirlamadik sadece
Kkardelenn1 Tugce-Kbd yavaştan hazırlarsın artık bayram sonrası pek bir şey kalmıyor gibi sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Tugce-Kbd 2Princess1Mom banada herkes bu sene erkek senesi dedi genel bir erkek yoğunluğu vardı ama herkes kız bekliyormuş benim bebişte erkek ☺️
Tugba29_ Tugce-Kbd Allah kime ne nasip ettiyse o oluyo erkek benmkide diğer oğlan doğdugundada herkesin kız benmki erkekti
07-humeyra Sydaaslan benim sata gore 5 ekim 34+3 ama bir hafta geriden 33 de kafam karisiyor bu olaya
Nursahergun Sydaaslan hmm bilemedım bı hafta önde demıstı bızım de doktor. Tarıh öyle bizim 40olursa 25.26temmuz dedı doktorum
Btl_akkurr Kkardelenn1 sağol kuzum teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalışıyorum. Ama elimde değil sezeryan olucak 3. Sezeryanım arada fazla olmadığı için doktorum bir tık erken alabilirim demişti bakalım
Kkardelenn1 Btl_akkurr eğer sezeryansan agustosa kalmazsın gibi canım ki zaten doktor da söylemıs sizin içim sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun inşallah 🥰
Sydaaslan 07-humeyra çok önemli degıl doktor muayene sıradında neye uyumlu dıyosa o gecerlı problem olsa kötü yönde gerılık olsa muhakkak derlerdı aklınız kalmasın
Sydaaslan 07-humeyra ve bıanda haftasını yakalayadabılır bıze göbek çevresi gerı vs demıstı sonrakı muayenemızde yakalamıstık esıttı uyumu
Hsnanr nisaakb kaç hafta kaç kılosunuz bizdede böyle bir sıkıntı vardı 3hafta önce gitmiştim neredeyse nasipse haftaya Salı gideceğim tekrar aklıma takılıyor bu kılodan gerılık stres oldum