Nurkry Deleted33000 hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz yani normal hareket veya tekmeden farkı nasıl oluyor
Zeynepserra10 Nurkry ritmik bi şekilde hareket oluyor kalp atışı gibi tık tık bişeyler hissediyosnuz. Düzenli aralıkla oluyor yani. 2 saniyede bir küçük hareketler oluyor aynı sertlikte anlıyorsun yani. Hatta bazen dışarıdan da belli oluyor
Deleted33000 Nurkry kalp gibi ritmik şekilde oluyor sanki karnın bı kalp gibi atıyor benim haftam ileri olduğu için dışardan bile görünüyor
Deleted33000 Thck1 doğduktan sonra bizde midesi büyüyor derler annesi tam hıçkırırken öp kokla onu 🥰🥰
dndkksal Deleted33000 ya ben cok üzülüyorum minigimin içi dışına çıkıyor hıçkırmaktan diye 😁 cok tatli ama pıtır pıtır
arinmommy Şuan karnımda hıçkırırken bunu okumam🥲 gerçekten harika bir his. Öyle sabırsızlanıyorum ki. Kokusunu içime çekmek temas etmek delireceğim düşündükçe. Müthiş bir istek…
Deleted33000 Alimenur bizde 35+3 olduk ama ultrason göre 37+3 üz yarın doktor randevum var muhtemelen adet tarihimi değiştirecek doktorum
ErsBegAs Deleted33000 ay dün ve bı gün sabah tuttu hıçkırık kıyamam deyip ağladım sinir oluyor bir de sanırım ayaklar da üstten tekmeliyo 🤣🤣
ErsBegAs Deleted33000 hem de nasıl bir de nasıl geçireceğini de bilmiyorlar ya kurban olurum en son chatgptye yazdım ne yapmak lazım diye 🤣 20 dkya kadar normalmiş yazık ya