Miniboy Deleted33000 23+ 6 yız hareketleri heycanlandırıyor ama hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim😀
Deleted33000 Miniboy haftan biraz daha ilerledikçe sende ayırt edersin canım böyle kalp atışı gibi karnın ritmik şekilde atıyor bazen sırtını göbek deliğine yaslayinda daha net hissediyorum ben şimdi
Ozgesi Hareket etmesi çok güzel ama bazen yorucu oluyor sanki yoruluyorum bazende göbeğimi sallıyor çok komik bi his 😂hıçkırığı hiç ayırt edemedim sanki her hareketi tekme gibi bazıları poposunu elini anlıyor
Deleted33000 Ozgesi kaç haftalıksin şu anda küçükse daha tam ayırt edemezsin zaten bende poposunu dirseğini topuklarini hissediyorum bide benim üçüncü çocuk olunca baya tecrübe çok
myangelson Deleted33000 oğlum çok uzun hickirirdi bir süre sonra sinirlenir tekme falan atardı içerde 😅 doğdu hickirmaya başlayınca yine aynısını yapıyor. Bir sure gecer diye bekliyor gecmeyince deliriyor bir bağırıyor bir bagiriyor sonra ağlamaya dönüyor hala geçmiyorsa 😅😅 bacaklar zaten hiç durmuyor 😅bizim de elimizden birşey gelmiyor emzirsem de geçmiyor bazen öyle oyalamaya çalışıyoruz bir sekilde 😅
Deleted33000 Ozgesi ben net şekilde 30 dan sonra hissetmeye başladım şimdi 35 olunda çok net oluyor herşey