Naazli Mavisannexl ayy ben 3 yıl geçmesine rağmen çok heyecanlıyım. 6 yıldan sonra seni düşünemiyorummm sağlıkla gelsin bebiş inşallahhh 🥰🥰
Mavisannexl Naazli Amin bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ama çaktırma baya heyecan var biraz da hafiften korkuyorum 😅🥹🥰
yagmurcoskun Naazli bugün 39+1 öğleden sonra doktor kontrolümüz var. Psikolojik olarak çok karmaşık duygularım sürekli ağlıyorum. Korku, üzüntü, heyecan hepsi bir arada. Ne diyecek bilmiyorum. Normal doğumu bekliyorum
QueenMommy Naazli 35. Haftadayım bende haftaya çarsamba grl dedi gün vericek sezeryan olucakgı için benmde 2. Gebeliğim oğlum var şimdi kızımı bekliyorum bunda daha çok korkum var yavastan basladı herşeyi bildiğim için heyecanlıyım 😊
fatma_sahin Naazli ahh canım ikimizde aynı durumdayız 3.5 yaşında ilk bebeğim 12 hazirana gün verdi doktorum arkada birini bırakmak çok korkutucu sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰
Naazli fatma_sahin valla gerçekten ilk çocuğu arkada bırakma fikri bile çok zor. Ben bide gurbetteyim annem bayramda gelicek. Bianda doğum olsa kızım ne olucak diye hep onu düşünüyorum 🥹
yarenyaman2025 Ben de 17 Haziran’da oğluma kavuşacağım nasipse. 5 buçuk yaşında kızım var . Heyecanla bekliyoruz günümüzü
Limse Naazli aynı durumdayım haziran 12 benim de doğum olucak inşallah. Rabbim tüm evlat bekleyenleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ❤️❤️
yagmurcoskun Naazli başını iyice aşağıya indirmiş çok şükür iki cm açıklık var dedi. Vajinal muayene sonrası kanamam oldu evde de daha yoğun nişan gibi ama bol kırmızı kanamam var . 11 hazirana kadar gelmemiş olursan sabah erken gel yatış yapar suniyle başlatırız dedik
Pinarrerdm Seymaaa05 bende doğumu bekliyorum normal düşünüyorum bakalım nasip olursa tabii. inşallah sağlıkla gelsinler 😊 siz mi tercih ettiniz sezeryan
Seymaaa05 Pinarrerdm Bebeğim pozisyon alıyor sürekli geri dönüyor kaç haftadır da makat geliş ve yan duruş pozisyonunda 🥰 ama normalden de çok korkan biriyim bas aşağıda olsa sezaryen isterdim 🥲