Naazli cglgkdnz evet ya benimde sözde sezaryen ama bende tetikdeyim. Her kasılmada sancıda aha bu defa doğurcam herhalde diyom 😂
Naazli cglgkdnz ilk gebeliğimde planlı sezaryendi ama gece 2 de suyum geldi o yüzden herhalde bunda da tetikdeyim 😂
Aanr Benim de ilk gebeliğim ve 22 Haziran da 40 haftalık oluyor korku heyecan hepsi bir arada her an tetikteyim. 🥹
Merliii Naazli 39+4 normal doğum bekliyoruz, belirti yok pek. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah 🤲💞
Naazli Merliii hiç belli olmuyor belirti işi ya bi anda oluveriyor. Benimde ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu doktor bile keyfi yerinde bu kızın gelmez diyordu gece aniden suyum geldi doğum başladı 😂
Zeynep_Sedat Naazli malesef saçma sapan bir iş oldu ve dün gece biraz sancı tuttu sanırım benim kız ufaktan geliyorum dio
Merliii Naazli ayy evet bana da keyfi yerinde diyor doktorum,kanala uzak bir de. Bakalım bizimki de sürpriz yapar mı 😂🥰
Melissayda @Naazli bizimde 12 haziran canım sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 37+4 olduk bugün çok yorucu geçiyor ağrılar, ödemler ikinci gebeliğim benimde
Naazli Melissayda yaa bebişler beklerse doğum günleri aynı olacak. Kolaylıkla sağlıkla alalım kucağımıza inşallahh 😍😍🥹
Melissayda @Naazli ay inşallah beklerler canım bayramdan sonra kavuşuruz bebişlerimize her şey güzel olsun, sağlıkla amin 😍🙏
Mavisannexl Naazli 38 olduk 2. Hamilelik ama 6 yıl aradan sonra o yuzden ilk gibi heyecanla bekliyorum bugün muayene vardı hersey yolunda dedi doktor şimdilik gelme niyeti yok gibi bakalim 🥰😅
Naazli Mavisannexl ayy ben 3 yıl geçmesine rağmen çok heyecanlıyım. 6 yıldan sonra seni düşünemiyorummm sağlıkla gelsin bebiş inşallahhh 🥰🥰