ebruli95 Naazli ilk gebeliğim 12 haziran yatış 13 haziran sezeryan olacak Allah’ın izniyle🤲🥹 bebeklerimize sağlıkla, kolaylıkla, hayırlısıyla kavuşalım inşallah🩵
Seymaaa05 Pinarrerdm Bebeğim pozisyon alıyor sürekli geri dönüyor kaç haftadır da makat geliş ve yan duruş pozisyonunda 🥰 ama normalden de çok korkan biriyim bas aşağıda olsa sezaryen isterdim 🥲
Naazli fatma_sahin benimde çok uzak değil ama dediğin gibi insan düşünmeden edemiyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🩷
Naazli Ayliz5 Ayliz5 h_h_momss Kızlar biz bugün 37+4 deydik. Nst de sancılarım çıktı. Bide kordonunu dolamış boynuna 2 tur o yüzden doktorum riske atmak istemedi. Çok şükür öğlen kızımı sağlıkla aldım kucağıma. Darısı başınıza inşallahh 🩷🩷
h_h_momss Naazli benimde 10 Haziran inşallah nasipse doğumum, Allah’ım hepimizi kolay kurtarsın sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah 🤲
yagmurcoskun h_h_momss benim de 10 Haziran 🥲 dün çatı muayenesi sonrası kanamam oldu hala devam ediyor. 11’ine kadar sancı gelmezse gel yatış yaparız dedik
h_h_momss yagmurcoskun normal doğum mu sizinki benimki sezeryan, çatı muayenesinden çok çekiniyorum ya inşallah gerek kalmaz
Dmrzehra Naazli Merhaba 23 Haziran 40 haftalık olucaz ilk gebeliğim heyecan korku bir arada beklemedeyiz🥰
Naazli Almirolie benim diğer kız da ikizler eşimde ikizler. Evde 3 ikizler oldular ordan bana bi huniii 😂
Naazli Ayliz5 çok güzel geçti. Spinal sezaryen oldum. Çok kolay geçti çok şükür 🥰 kızım 3 kilo 300 gram 51 cm doğdu. Şükür ikimizde iyiyiz. Ağrım sızımda çok az var öyle dayanılmıcak gibi değil asla 🥰🥰