Gizemce1- semir99 ya benim normal zamandaki normalim olunca bu ağrılar ben heralde asla ayırt edemeyeceğim varsa da😅
semir99 Gizemce1- bende asla ayırt edemiyorum ya 😅 geçen ay bambaşka belirtiler yaşadım regl oldum, şimdi de regl bekliyorum fdkdkdkdk
vilanelle semir99 kız o da mı belirti Benim de belim burkuluyomuş gibi ağrıyor aslında hahaha başladık
vilanelle semir99 bugün sarı akıntım oldu ve idrar da koyuydu bayağı…enfeksiyon mu diye bi korktum ama?
semir99 vilanelle açık sarı akıntı normal bildiğim kadarıyla da koyu ise kokusu falsn varsa sıkıntı diye biliyorum. Bende geçen ay sarı akıntım var zannettim kendimi kandırmışım baya yeşilmiş😅 bazen nedense fark edilmiyor Koyu olmamasına dikkat et canım
fatmanur2611 semir99 hayır her ay hayali silik çizgilerle hayal kırıklığı yaşıyorum bu ay düşünmüyorum
semir99 demom yaa nasıl sabredeceksiniz, ben 7. Günden başladım yapmaya, yapmamak çok iyi sabredip bekleyenlere hevesleniyorum 🥹
demom semir99 bu zamana kadar çok aceleci davrandım hep hüsrandı … şuan regl 11 gün kaldı gösteriyor bakalım …