semir99 Belirtileriniz var mı kızlar? Bende bel ağrısı,karından kasığa vuran ağrı var ama regl belirtileri mi, gebeliğe başlama belirtileri mi anlayamıyorum. Sizde durumlar ne?🙃
Seyda16 semir99 benim adetim 3 gün geçti gününde kan testi yapmıştım negatifti ama o gün kahverengi akıntım oldu çok kasıklarımda ağrı oldu sonra adet olmadım bide arada midem bulanıyor adetim geçti ama bakalım ☺️
vilanelle semir99 benim 8. Gün test yaptım çıkmadıdhdh ilaç kullandığım için göğüs hassasiyetim çok ama bu ilaçtan…
Seyda16 semir99 yok kuzum kaç tane gebelik test yaptıysam hepsi negatif 🥺 en son 28 inde kan verdim o da negatifti 🥺🥺 umudum bitti gerçekten 2.mi yumurtluyorum da adet olmadım ondan mı testte çıkmıyor diye düşündüm çünkü o adet olacağım gün ovulasyon testi hep pikti
semir99 vilanelle bende merak edip yaptım 8. Gün ama çok erken 10. Günden başlamalıyız yapmaya en erken bence. Ama insan sabredemiyor. 😬Başka belirtin yok mu canım?
semir99 Cicek4406 benimde 22 mayıs yumurtlama. Bende yapıyorum negatif ama 1 saat olmadan silik çizgi çıkıyor bütün testlerde. Kuruma çizgisi heralde. Hangi marka yaptın sen balım? Sende de kuruma çizgisi falan çıkıyor mu
semir99 vilanelle ay bilmiyorum ki valla bende bel, sırt ağrısı, kasık ağrısı çok hafif bunlar var da regl mi olcam acaba bilmiyorum
vilanelle semir99 bir iki güne netleşir belki biraz bence belirti arama:) çok aynı olduğu için ayırt edemeyizzz
Gizemce1- semir99 ya benim normal zamandaki normalim olunca bu ağrılar ben heralde asla ayırt edemeyeceğim varsa da😅