demom semir99 bu zamana kadar çok aceleci davrandım hep hüsrandı … şuan regl 11 gün kaldı gösteriyor bakalım …
demom semir99 ahhh aminnn amiiin inşaaallah normalde ne zaman yapmam lazım sizce test ne zaman sonuç verir ki
Seyda16 semir99 yok kuzum kaç tane gebelik test yaptıysam hepsi negatif 🥺 en son 28 inde kan verdim o da negatifti 🥺🥺 umudum bitti gerçekten 2.mi yumurtluyorum da adet olmadım ondan mı testte çıkmıyor diye düşündüm çünkü o adet olacağım gün ovulasyon testi hep pikti
semir99 Seyda16 yaaa hayırlısı olsun balım, inşallah diğer ay nasip olur da bu belirti neyin nesi o zaman? Bende elendim sanırım bu ay çatlamanın 10. Günü ve en hassas testte bilr bir şey yok, adet bekliyorum zaten günlerdir de yine de insan umutlanıyor
Nur19977 Kızlar benim bat10 , fakat bu ay kasığımın üst tarafı na doğru kalp atışı gibi birşey var üç gündür sanki içerden bişey tekme atıyor gibi ağrı sızı yok sizce bu nedir ya gebelik belirtisiyle alakası varmı ? Pır pır atıyor
semir99 Nur19977 ben yeni duydum böyle bir şey 🤷🏻♀️ hemen kalp atışı falan oluşmaz bence onun için 1 ayın geçmesi lazım değil mi tam bilgim yok ama😶
Seyda16 semir99 Amin kuzum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🌸🤲🏼🩷 valla ben de anlayamadım neler oldu ovulasyon testleri adet günümde pikti bazen gebeliği de gösterdiği için gebelik var sandım ama iki gün öyleydi gebelikte olmadı sanırım ikinciye yumurtladım doktorumla da konuştum umarım ciddi bişey değildir hormonal bozukluk falan ondan korkuyorum aslında 🥺
semir99 Seyda16 doktora da git öyleyse ultrasona falsn bakarlar. Yok yok inşallah kötü bir şey değildir aklına getirme öyle şeyler. Hiçbir şey yokken olması enfeksiyon belirtisidir en kötü. İnşallah o da olmaz. İhmal etme. Baktır sen❤️
momysss semir99 gögüs hassasiyetim var kasıklarımda ağrı var test sonucum böyle:/ yumurtlama sonra 12. Gün sanırım
semir99 Seyda16 benim düzensiz adetim. Geçen ay yumurtlamadan 12 gün sonra adet oldum ama bu ay nasıl olcak bilmiyorum 🥴
demom Sensedim benim de son adet 14 mayısta oldu 24 Mayıs yumurtlama şimdi regl’e 10 gün kaldı gösteriyor ne zaman test yapacaksınız