biryolculuk Alya05 İnşAllah öyle olur, bu Perşembe Allah’ın izniyle gün alacağız, doğum şekli belli değil henüz, ama gebelik kolestazi olduğumdan 37.haftada doğum olmalı, vip oda ne demek yani nasıl ayarlanıyor biz de ayarlayabiliyor muyuz
Alya05 biryolculuk hastane müdürü aile dostumuzdu rica ettik bize ayarladı Vip oda tek kişiliktir canım vip odayı herkese vermiyorlar tanıdık varsa ayarlayabilirsinz
Alya05 biryolculuk rica ederim cnm ne demek Emre andızoğluna gitmiştim canım Ayıma kadar medicalde Türkan hocaya giidyordum son 3 ay da Emre’ye gittim
Alya05 kismettpinarr Çok memnundum Türkan hocadan Baya ilgili bi Dr Hastanenin fahiş fiyatlarından dolayı devlete geçiş yaptım Doktordan yana bi sıkıntı yoktu
Alya05 kismettpinarr evet maalesef öyle Sezaryen için 50 bin Sezaryen sonrası normal doğum içinde 80 bin dediler 80 binde sözde zamsız olan fiyattı bundan dolayı son 3 ay devlete geçtim
kismettpinarr Alya05 çok istemişler şaka gibi ama bildiğim kadarıyla Türkan hoca klinik açmıştı en son 2 yıl önce gittiğimde bahsetmişti orda fiyat daha uygun oluyor ama kapattı mı kliniğini bilmiyorum