kismettpinarr Alya05 kapatmış ozmn çünkü 3. Doğumumun sonunda açtık demişti oraya gelin isterseniz dedi fiyat daha uygundu diye sizde zorlanmayın ama biz gitmeyi tercih etmedik çünkü hastane bna 5 adımlık bu sefer hastaneye gittiğimde soracam ama
Alya05 kismettpinarr yani bilemiyorum. 6 ay ben onun yanına gittim kontrole klinik olsaydı orada olduğu zman beni oraya çağırırdı , belkide belirli günler orda Gittiğinizde sorarsınız Banada yazın
seyma__k Alya05 bende kurtalanlıyım ama batmanda yaşıyorum Emre hocaya gidiyrm 14 mayısta doğum yapacam Allah’ın izniyle yazdığını görünce bi yazayım dedim Bnde birilerini bulup ayarlayayım vip oda için
Alya05 senaninannesi_ Muayne sırasında güzel bilgi verir bebeğe güzel bakıp kontrol eder yumuşak güzel dille cvp veren bi doktor ,ama terside kötüdür 😁😁
senaninannesi_ Alya05 detaylı ultrason için yönlendirir mi beni direkt sence detaylı için randevu aldım belki öne çeker diye çok riskliyim
Alya05 senaninannesi_ eğer çok risk varsa kendi gerek duyarsa öne alabilir onu hiç bilmiyorum. Yada der Perinatolojiye git oda görsün
agilkaya Alya05 sezeryan dikişinizden vs memnun kaldınız mı acaba ? Dikişleriniz nasıldı ve vizite falan geldi mi