Alya05 Miran83 ne yazikki devlette ilgi yok. Uzmanlığında iyi olan Halit ataç var ama oda insanlarla çok kırıcı konuşuyor
Miran83 Alya05 evet onu duydum birde muallim sizer diye biri varmış özelde sezaryenn olamayacağım dedim belki önerisi olan vardır 😔
zehra_mm Alya05 özelde de gece doğum yaparsan o zmn hangi doktor refakatciysa oo senin doğumuna giriyo ve son dakika geliyor tabi her özelde diil
Alya05 Miran83 Halit ataca güvenebilsn bence iyi bi doktor randevu bulabilirsen çok sıkıntılı ya randevu sistemi
berf7221 Miran83 mülayim Sizer gerçekten çok iyi Diyarbakır’da yaşıyorum batmana her gittiğimde yanında muayene olurum çok ilgili bir doktor devlet hastanesi için büyük bir şans
Lina_72 Emre andizoglu var oda iyi bi doktor gün icinde e nabız da kontrol edin randevuyu iptal edenler oluyor bulursunuz
Nisamom__ Faruk kemal beni kesinlikle çok iyi bir doktor çok iyimser anlayışlı eğlenceli biri tavsiye ederim iluh devlet hastanesinde
Burcuuse Doğru anına denk gelmişseniz Halit Ataç :) Faruk Kemal Beni çok sempatik ve ilgili bir doktor Celal Cengiz de ilgili ve anlayışlı Merve akın beni(izinli diye biliyorum ama dönmüşse kesinlikle tavsiye edebilirim)
zehra_mm Alya05 oyle ztn am oo an acilse hemşire giriyo dogumunA ablaminkinde öyle oldu yaşam Hastanesi’nde yaptı
biryolculuk Doktorum Özlem hocayı önerdi bize , araştırma hastanesinde yaptırmak istedim, ama biz randevu bulamadık başka bir doktora aldık
biryolculuk Bu arada araştırma hastanesi koşulları nasıl bilginiz var mı , odalarda çift hastalar mı kalıyor
biryolculuk Alya05 bulduum okudum, sanırım çok güzel geçmiş darısı başıma dua et lütfen canım 🤲🏻 odalar da tek hasta kalıyor sanırım anladığım kadarıyla değil mi
Alya05 biryolculuk Allah’ın izniyle güzel geçecek canım Planlı sezaryen mi yoksa normal doğum mu olacak senin Maalesef odalar çift kişilik , bizim vip odaydı canm kendimiz o odayı ayarladık
biryolculuk Alya05 İnşAllah öyle olur, bu Perşembe Allah’ın izniyle gün alacağız, doğum şekli belli değil henüz, ama gebelik kolestazi olduğumdan 37.haftada doğum olmalı, vip oda ne demek yani nasıl ayarlanıyor biz de ayarlayabiliyor muyuz