Tulaysavas1995 Kuppraa test awox mu bende yaptım iki tane awox ile ikitabe çizgi çıktı beklenen adet günüm 5 Haziran
Kuppraa Tulaysavas1995 ayy çok sevindim evet benimde Awoxtu canım çift çizgi gördünse kesin vardır awox hiç yalancı pozitif çıkarmıyor bence hemen kan ver artışı takip et 🌸 hayırlı olsun seninde 🥰🥰
Tulaysavas1995 Kuppraa sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bana sa dua et benim de iki evladım melek oldu inşAllah sağlıklı olur hepimizin evlatları
tugbaugur Kuppraa yaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza 🥰 bat 4 sabah ben de yapacağım hayırlı haberler alabilirim siz gibi inşallah 💕
Tulaysavas1995 Kuppraa ya inşAllah canım teşekkür ederim 3 tane yaptım sabah da ilk idrarla yaptım hemen gene çıktı ben adet geçsin öyke kan vericem bayramdan sonra 😂
Bir1kelebek Kuppraa yaa Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize yani ilk bebeğiniz olucak anladığum kadarıyla çocuğunuz yok başka
aycan88 Kuppraa inşallah kuzum inşallah başladığımızdan beridir 10 tane test oldu heralde bu. Adetime bir hafta kala test yaptım üçüde çok silin çıktı sonra hiç çıkmadı bi daha