Tulaysavas1995 Kuppraa test awox mu bende yaptım iki tane awox ile ikitabe çizgi çıktı beklenen adet günüm 5 Haziran
aycan88 Ayyyy çok sevindim ben gebe kalsam kan sonucu çıksa bile o testte çift çizgi görmek için testte yapmak istiyorum sen test almıştın demi hadi sende yap
Bir1kelebek Kuppraa ay hayırla sağlıkla kavuşun inşallah ilk gebelik mi bide ne kadar süredir istiyordunuz ayrıyetten gebe kalmak için yaptığınız herhangi bir şey oldu mu
Kuppraa Bir1kelebek benim üçüncü gebeliğim canım ama ilk ikisinin kalp durması oldu maalesef. Aslında ilk ay denediğimiz Ay da oldu ekstra bişey yapmadım açıkçası beslenmeme dikkat ettim düzenli ilişki yaşadık folik asit ve kan sulandırıcı kullandım
Bir1kelebek Kuppraa yaa Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize yani ilk bebeğiniz olucak anladığum kadarıyla çocuğunuz yok başka
Kuppraa Nurmen teşekkür ederimm kuzum 🥰 iki kaybım var o yüzden biraz da korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin 🥲🙏🙏
Tulaysavas1995 Kuppraa sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bana sa dua et benim de iki evladım melek oldu inşAllah sağlıklı olur hepimizin evlatları