yildizkaradag 3_bebelianne ayy benim yerime de ye afiyet bal olsun benim daha çok var 15 haftalığım 🤦🏻♀️
MadameTussauds yildizkaradag Midye degilde bende konserve ton baligi yemistim onuda önermiyorlar neyse bisey olmaz insallah diyelim
Esmasin yildizkaradag valla aklımda kalçana yerim boşver birşey olmaz 1 taneden Allah’ın izniyle çokda sıkmamak lazım 😀
AysuPolat yildizkaradag benim minik tatlı ayak parmaklı bebik 25 haftalık nasip olursa doğrayım 3 klo yiyicen çok canım cekıyor ya öğreneli 2 günü olmuştu seviyorum diye 1 poşet getirdiler eve ama 1 tane yiyemedim aklım hala o midyelerde
Minnaksurpriz yildizkaradag zeytinyağlı kuru patlıcan dolmasına soğukken limon sıkıp yiyin midye gibi oluyor tadı😁
Seyda-06 yildizkaradag pilav yap Karabiber ve üzerine biraz limon sık benimde çok canım istiyor midyesini yemeden pilavını yesekte mi zararlı bilmiyorum hiç ama normalde de önermiyorlar zaten pff
Seyda-06 yildizkaradag ben normaldede midyesini yemem niye yiyorsun o zaman diyorlar ama o pilavı güzel midyesini yeme pilavını ye gitsin 🤣