Supermom488 yildizkaradag hamileliğimin başında bu yana ağzım sulana sulana istiyordum ama maalesef doktorum hiçbir şekilde yememem gerektiğini söyledi izlemekle yetindim sende yeme canım ağır civa içeriyor bebek için zararlı
3_bebelianne yildizkaradag Sabret ya ben kokoreç midye çiğköfte delisiyim😂😂çiğköfte en masumu yedim biraz kustum yeme dayan allah kahretmesin canımı çektirdin pilav yap bari karabiber ekle limon sık nefsin körelsin🙈
dygsss yildizkaradag midye hamilelikte kesinlikle yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum ağır metal içerdiği için
buse2507 yildizkaradag Vallahi canım benim doktorum ilk muayene de özellikle midye yeme dedi civa oranı çok yüksekmiş
yildizkaradag Supermom488 ayyy vallahi deliricem ya bir umut doktora sorarım diye düşünüyordum bütün hayallerim suya düştü 😅
Supermom488 yildizkaradag Dogumdan çıktığımda bana midye getir diye kocamı tembihliyorum😁sen düşün artık nasıl bı aserme doktoruma çok ısrar etmiştim ben oda bana pilavı baharatla ye hayal kur dedi 🥲
myangelson yildizkaradag deniz kenarina tayinimiz çıkmıştı geçen sene o aralar yeni hamileydim canım çok fazla midye çekiyordu ama yemedim 🥲 bu sene acısını cikartacagim herhalde emzirirken yenir 🤐😅
mavideniz9696 yildizkaradag kesinlikle Midyemhamilelikte asla yenilmemesi gereken bir şey üstüne basa basa söylüyorlar maalesef çok yüksek cıva var içinde🥹
SuEr_Tu1512 yildizkaradag İlk hamileliğimde tek başıma 2 kilo yemiştim 🫢 Sonra eşim doktora sordu çocukta gelişim geriliği yapar dedi, ondan sonra yemedim 🫤 Şuan 2.ye hamileyim nefsimi köreltcek kadar ayda 3,5 tane yersem yiyorum 🤷♀️
Esmasin yildizkaradag valla aklımda kalçana yerim boşver birşey olmaz 1 taneden Allah’ın izniyle çokda sıkmamak lazım 😀
SuEr_Tu1512 yildizkaradag Nefsini köreltcek kadar 2,3 tane yesen bir zararı olacağını düşünmüyorum yaa🤔
yildizkaradag SuEr_Tu1512 hızımı alamam diye korkuyorum benim nefsimi 2 3 tane kesmez yüksek ihtimal hiç bulaşmayayım diyorum 😂😂😂
yildizkaradag 3_bebelianne ayy benim yerime de ye afiyet bal olsun benim daha çok var 15 haftalığım 🤦🏻♀️