Findk9227 FtmaOngn valla canım 2 yaşında oğlum var bi dk durmaz ve hep peşindeyim yani gün içinde kıçımı yere koyamıyorum afedersin ve doğru düzgün yemek de yiyemiyorm ama bilmiyorum Nasıl oldu yine de dediğin gibi sağ salim doğsunlar da ☺
FtmaOngn Findk9227 aynen öyle hiç takma kafana yanı her bünye ayni değil sonuçta yapacak bisey yok ☺️
SerSel Findk9227 Ben 14 haftama kadar kilo vermiştim canım 49 kilodan 45 kiloya düşmüştüm..Şimdi 34 haftalık oldum 56 kiloyum🙈😊
Acaralp Findk9227 Çarşamba Doğum yapıcam 8 kg aldım ilk 4 kilosunu 3 ayda aldım 4 kiloyuda son 7 aya kadar son aylarda hiç kilo almadım bebeğe gitti sanırım
Findk9227 Acaralp ay maşallah ne güzel valla ben oğluma 20 kilo almıştım bakalım bunda nasıl olacak inşallah en fazla 15 olur 😁
Findk9227 Denizemir işte bende 3.5 kg almışım normal galiba ama oğlumda ilk 5 ay hiç almamıştım o yüzden tuhafima gitti
Findk9227 Denizemir işte bende 3.5 kg almışım normal galiba ama oğlumda ilk 5 ay hiç almamıştım o yüzden tuhafima gitti
Sidelya 11+0 56 kiloyla hamile kaldım hala 56 yım 🤓 ilerleyen haftalarda olanlar olacak bana da bence şimdi bulantıdan yiyemiyorum arada geçince bulantım hemen dolabın önündeyim 😅
Allahverdiyeva Irmyldm9 bende 50kiloyla kaldim hamile, sonra 53 oldum. şimdi 18 haftalik hamileyim ve yine 53 kiloyum deyisiyor bende .
Irmyldm9 Allahverdiyeva. Başlarda az alıyorsun da sonradan bebekle beraber midede büyüdüğü için kilo alımı hızlanıyor yani en azından bende öyle oldu😂😂
Gulsen1989 Findk9227 boyun 1.70 mı maşallah sende o kadar kiloyu dert ediyorsan biz ölelim 🤣🤣 ben 1.58 im 66 kg yum
Findk9227 Gulsen1989 inşallah veririz canım boyum 1.70 ama yine de canım sıkıldı daha ilk haftalarda 3.5 kg alınca 🙄🤔
Hilalysr Findk9227 ya eskiye nazaran azaldı canım bulantıları aç kalınca sabahları özellikle feci bulanıyor. Gün içinde ağzım hiç bir durmuyor sürekli yiyorum 😂
Findk9227 Hilalysr ben Istahsizim yaa inan günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği o da kahvaltıyı zorla yiyorum acıkıyorum ama canım hiç vi şey istemiyor 🙄
Allahverdiyeva Irmyldm9 vallaha ben istemiyorum kilo almak . çocuk olandan sonrad sut falan olsun diye yedirirler beni. onda daha şişmanlarim.belki. ben tatli yemiyorum. ama ekmek cok yiyorum . doyamiyorum ya😁😂😂
Irmyldm9 Allahverdiyeva. Çocuk doğduktan sonra kimseyi dinleme süt bahanesiyle obez yapıcaklar insanları. En güzel sütü su yapar sen bol bol su iç yeşillik ye hem zayıflarsın hem sağlıklı beslenirsin bebişde vitamin alır😂😂
Allahverdiyeva Tospik aslinda en cok kilo alimi 12 kg olmalidi ve onun 5 bucuk kilosu bebeye aiy olur kalani senin aldigin kilo olmali .
Ozgle Findk9227 aynı haftadayız ben üç kilo verdim canım mide bulantılarımdan dolayı yiyemiyorum halen daha devam ediyor
Findk9227 Ozgle benimde başlarda bulaniyordu ama hiç yediğimi çıkarmadım ve 12 hafta olduktan sonra geçti bulantilar da