aylaacetin Findk9227 17+6 51 kiloyum 52yle hamile kalmıştım mide ağrısından bişey yiyemiyodum yiyememek daha kötü yiyebiliyoken yiyin boşverin takmayın kafaya ☺️
Irmyldm9 50 kiloyla hamile kaldım 33+3de 67 kiloyla devam ediyoruz, şuanlık 17 kilo aldım sonum hayrolsun😂😂
Allahverdiyeva Irmyldm9 bende 50kiloyla kaldim hamile, sonra 53 oldum. şimdi 18 haftalik hamileyim ve yine 53 kiloyum deyisiyor bende .
Annem Findk9227 o aralikta birden sanki aliniyo bende o zaman bi anda aldim sonra normal seyeine döndü ama birde aon 3 ayda aliniyo o basta yasadgm durum 8.ayimda yaşadım birden 3 kg almisim
Gizem_miros Findk9227 13 haftaligim hic kilo almadim tam tersine kilo verdim ama oglumda tam 20 kilo almistim bunda mide bulantisi istahsizlik var kilo verdim bu bebegimde
Allahverdiyeva Tospik aslinda en cok kilo alimi 12 kg olmalidi ve onun 5 bucuk kilosu bebeye aiy olur kalani senin aldigin kilo olmali .
ulkukrts Findk9227 hmm anladım canım sağlık ocağına da dosya açtırıp takip ettirebilirsin sen bilirsin tabiki
Findk9227 Zhrafth maşallah 😀 bebisin tontiş olur inşallah maksat kilolar biraz ona gitmiş olsun annesine yardımcı olsun 😂
Hilalysr Findk9227 ya eskiye nazaran azaldı canım bulantıları aç kalınca sabahları özellikle feci bulanıyor. Gün içinde ağzım hiç bir durmuyor sürekli yiyorum 😂
Findk9227 YsmnYsn hafi inşallah 2 kilo da 2 kilodur yani 😂 çünkü doğunca da bu sefer süt olsun diye yemeyi kismayalim diyoz
Cansux Findk9227 bence almazsın canım bide bukadar kafaya takma bence sağlıklı olsunda bebişler kilo verilir be 🥰😘