beydossss cauuv1 Nisan da yürürlüğe girdi 2025 de doğum yapanlara vermeye başladılar bende ocakta doğum yaptım 28 mayısta 4 aylık yattı
Elifmehmetemin beydossss amin aminn inşallah canım sağolasın maşallah ne güzel darısı başımıza inşallah 🤲😊
AdaEcem beydossss Temmuz sonu 3. Bebeğim doğuracağım Allah’ım sağlıkla nasip etsin. 7 ay toplu mu oluyor yoksa temmuz ayı itibariyle mi aylık 5 bin yatacak?
beydossss AdaEcem onu hiç bilmiyorum canım ya mayıstan önce doğum yapanlara toplu yattı ama sonrasında ne olacak bilmiyorum
beydossss Alya05 düzenli verilecek denildi her ay ama şuan 2.ödemeyi almadık tarihi filan kesin değil
Otuzarti3 beydossss Hayırla kullanın inşaAllah ☺️ Şimdi ben Aralık 2025 de 3. Çocuğumu doğuracağım nasipse ama benim ilk çocuk Aralık’ta 6 ya basmış olacak 26 Ekim 2019 doğumlu çünkü o zaman ben sadece 2 çocuğum için mi para alacağım yani 5+5 10 bin ayda?
beydossss Otuzarti3 hayır sadece 2025 doğumlu çocuklar geçerli 2025de 3.çocuğunuz doğacaksa aylık 5 bin alırsınız toplam da 3 çocuğunuz olacağı için